ELS NOSTRES CLIENTS

 

 Muntatge de 30 rotllos de tanca artificial girona per una tanca perimetral d'una casa aïllada d'una població costanera


Muntatge de 30 rotllos de tanca artificial girona per una tanca perimetral d'una casa aïllada d'una població costanera.
Gràcies a la col·locació de la tanca artificial de qualitat l'any passat al seu veí, aquest any el sr. Joseph s'ha decidit a cobrir la seva tanca vist la bona qualitat i ocultació que ara té el seu veí.
El nostre producte és totalment nacional, fabricat en cada habitació, polietilè i filferro de primeríssima qualitat per poder oferir al client la millor qualitat del mercat.
El muntatge en la malla simple torsió s'ha compost de 3 parts, la primera s'ha començat pel muntatge de 10 rotlles de 2 metres per ocultar la zona de la piscina del veí, posteriorment hem col·locat els 20 rotllos de 1 metre a la part esquerra sobre un mur d'1 metre per finalitzar la col·locació de la tanca verda sobre la reixa de ferro que hi ha a la part del carrer.
Un cop col·locat tot el tanca artificial a la tanca, la qualitat i ocultació és excel·lent, només amb veure les fotografies ens adonem que no té naada a veure amb els altres tanques artificials que existeixen avui dia.

 

ABANS I DESPRÉS


 

ABANS

DESPRÉS

 

ABANS

DESPRÉS

 

 

 

 

 

 

 

  Clients de Tanca de Jardí

  Contacto  Teléfonos de contacto

 

SETO GARDEN S.L. - Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com