ELS NOSTRES CLIENTS

 

 

 Colocació tanca de poste quadrat verd amb panell plegat verd

 

 Aquesta setmana, www.setoartificialgirona.com i www.valladejardín.com  han col·locat una tanca de poste quadrat verd amb panell plegat verd de 1.2m d'altura en el mur frontal de l'habitatge i de 2m d'altura en un lateral tocant al veí .

Primerament s'ha procedit a la retirada de la malla metàl·lica en mal estat existent sobre el mur principal de l'habitatge i la preparació per poder presentar les mesures dels panells, marcar els forats on aniran els pals i la distribució de l'obra.
 

 

 

  Seguidament un cop el mur de la finca està lliure de filferros, malles, ... es procedirà a fer amb la màquina d'aigua perforadora dels forats sobre del mur prèviament marcats i que perforarem amb una corona d'acer a una profunditat d'uns 20 cm perquè el pal i el panell tinguin una bona subjecció al vent causa que la clienta ens ha informat de les fortes ratxes de vent que bufen de tant en tant a la zona.

 

 

 

 

 

 Un cop efectuats els forats, s'assecarà el seu interior d'aigua i restes de mur perquè un cop introduïm el ciment amb lampoced tingui un ràpid assecat, prosseguirem a marcar les altures de la tanca respectant el desnivell del mur perquè quedi la tanca perfecta i al nivell correcte de 1.2 metres d'altura.

Mentre es foreda el mur, es netejarà la part afectada ja que les restes d'obra residual, taquen el color blanc del mur.

La col·locació dels pals implica l'aplom del mateix per garantir una perfecta col·locació del panell plegat i que la tanca estigui anivellada de base i altura. Es distribueixen els panells plegats segons convingui entre cada pal quadrat al llarg de tota la tanca.

 

 

 

 En ser la mesura del mur superior a dos panells, es col·locarà la meitat d'un altre panell plegat que per garantir la mateixa mesura en tots els panells i deixar la tanca perfecta, es procedirà a tallar cada panell a la mateixa mida perquè la seva col·locació sigui proporcional a cada panell.

Per fer una obra perfecta no es deixarà cap panell tallat a diferent longitud perquè tot estigui visualment en acord. En haver de col·locar els panells rígids sobre el mur amb diferents deformacions i desnivells, s'ha jugat amb les posicions i s'han deixat a la mateixa alçada perquè el client vegi els panells totalment alineats entre ells.

Els panells metàl·lics es subjecten amb tres grapes planes de metall de color verd a cada pal, reforçant d'aquesta manera els panells i la tanca. També s'han col·locat panells tallats a mida en el diferencial que hi ha entre el pal del panell plegat i la columna del mur per deixar una feina perfecte.

 

 

 

A continuació un cop acabada la tanca sobre el mur i la tanca lateral sobre el terreny, s'ha procedit a muntar l'ocultació que en aquest cas els clients han escollit el nostre tanca artificial Girona per la seva qualitat, grau d'ocultació i els seus 6 anys de garantia .
A la tanca principal s'ha col·locat tanca artificial girona de 1.2mx3m i en els panells metàl·lics laterals, la mesura ha estat de 2.0mx3m per evitar ser vistos pels veïns.
Els clients també han volgut que els col·loquéssim tanca artificial girona al portal de doble fulla que hi ha a l'entrada de la finca perquè la tanca quedi en acord i es vegi verd en tota la seva extensió.

 

En aquestes fotos es pot veure el gran canvi que ha resultat en col·locar una tanca de panell plegat verd cobert amb tanca artificial girona, el resultat és excepcional, salta a la vista.
Un cop realitzada l'obra els veïns sorpresos pel resultat del nostre treball, en definitiva el nostre treball ben fet corre de boca en boca i ens sentim orgullosos.

Sense falta volem agrair Sandra i David seva confiança en nosaltres i esperem que puguin gaudir de la seva nova tanca amb més intimitat i més temps per estar amb la família i amics..

 

 

 

 

 


 

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com