ELS NOSTRES CLIENTS

 

 

 

Diferents rotlles i mesures de tanca artificial Nacional d'alta qualitat que es preparen diàriament perquè surtin cap a totes les demarcacions asta el domicili de cada client perquè en el termini màxim de 4 dies li arriba al seu habitatge a punt de poder-lo muntar al seu jardí.

 


 

Col·locació d'una tanca simple torsió galvanitzada de 2 metres d'altura per 120 metres lineals sobre terreny rústic amb pal cremallera i ancoratges a terra. Al setembre tenim pressupost acceptat per col·locar seto artificial Nacional sobre tota la tanca muntada perquè a l'interior del tancat tingui una bona ocultació.

 

 

 

 


 

Diferents palets de bruc natural de recent fabricació per a diferents destinacions com, Madrid, València, Salamanca, Àvila, Portugal, Zamora, Lleida, ... Enviaments a qualsevol demarcació en palet amb l'empresa Intereco.

 


 

Diferents rotlles de diverses mesures per lliurar en un client que té una jardineria i que en aquesta època està tenint molta acceptació ja que hi ha molts clients que tenen segona residència i han decidit en canviar el bruc de les seves tanques del jardí, aprofitant el bon temps.

 


 

Rotlles de bruc natural en un palet per enviar a un client que vol completar el muntatge de bruc a la tanca del jardí de casa i d'aquesta manera tenir més intimitat a la zona de la piscina.

 


 

Seto artificial verd de màxima qualitat, de fabricació 100% nacional amb la millor ocultació del mercat per a diversos clients que han apostat i confiat en tanca artificial fabricat per Seto Garden S.L.

 


 

Rotlles de seto artificial de fabricació nacional a la nostra fàbrica, per a diferents clients que volen cobrir la tanca del seu habitatge o jardí amb l'objectiu de guanyar intimitat amb un producte de bona ocultació i gran qualitat.

 


 

Bruc natural acabat fabricat per Seto Garden sl per a un client de Tarragona que vol tapar la tanca del jardí amb un producte natural i de qualitat.

 

 


 

Bruc natural acabat fabricat per Seto Garden sl per a un client de Tarragona que vol tapar la tanca del jardí amb un producte natural i de qualitat.

 


 

Diferents rotllos de tanca artificial nacional de 150 varetes dobles per rotllo que s'enviaran al domicili d'un client de València que vol amagar amb tanca verda de qualitat i ocultació, la zona del seu jardí de mirades exteriors i poder gaudir en família de l'estiu.

 


 

Enviament de diferents palets de seto artificial 100% nacional per a diversos clients que volen posar el nostre producte a la tanca de jardí ja que per qualitat, durabilitat, ocultació i preu no té competència en tractar-se d'un seto artificial de 150 varetes dobles per rotlle, cosa que fa del nostre producte una tanca artificial de total garantia.

 

 


 

Diferents mesures de rotlles i comandes de seto artificial de qualitat preparats per a l'enviament per paqueteria a diferents domicilis de clients que busquen un producte de qualitat, bona ocultació i de fabricació 100% nacional perquè tinguin una bona durabilitat ja que estan fabricats a consciència per que suportin el pas del temps amb el mínim desgast.

 

 

Rotlles de bruc natural acabat fabricat per a un client que vol cobrir la tanca del seu jardí coon un producte natural, fabricat i teixit amb filferro galvanitzat.

 


 

Palé de tanca verda ocultació de fabricació totalment en la nostra fàbrica, que ens ha demanat un client d'Eivissa per col·locar-ho en la tanca del seu jardí i poder gaudir de l'estiu a l'illa.

 


 

Cada dia més tanques de piscines i tanques de jardins, tenen col·locat el nostre seto artificial 100% nacional perquè el boca a boca entre veïns és la millor publicitat que podem tenir.

La millor satisfacció és la que tenim amb la felicitació dels nostres clients totalment satisfets de la qualitat, ocultació i vistositat que té el nostre seto artificial un cop s'ha col·locat a la tanca.

 


 

Diferents rotlles de seto artificial verd de l'empresa Seto Garden sl que s'han preparat per al repartiment a domicilis particulars de cadascun dels nostres clients, perquè a l'estiu puguin cobrir la tanca de la piscina o el jardí amb el millor tanca artificial nacional.

 


 

Un altre dels diversos palets de tanca artificial 100% nacional de qualitat que surten diàriament del nostre magatzem amb destinació a algun dels nostres clients que han decidit per apostar en el nostre bardissa verda artificial per la seva qualitat llargament reconeguda per tots i per la seva competitiu preu ja que únicament es ven per internet a la nostra web oficial.

 

 


 

Palet de 40 rotllos de seto artificial verd d'alta qualitat, preparat per distribuir-al domicili del client. Es tracta d'un seto artificial de qualitat amb varetes galvanitzades de 1,2 mm i teixit amb filferro galvanitzat de 0,90mm que atorga una ferma subjecció als fulls de polietilè, oferint una alta ocultació amb una durabilitat de més de 6 anys.

No perdi el seu temps a tallar els arbustos del seu jardí i treure diàriament les fulles del sòl, triï el nostre tanca artificial 100% de fabricació nacional i sempre tindrà verd el seu jardí si necessitat de regar ni podar.

 


 

Muntatge de 18 rotlles de seto artificial nacional sobre una tanca de 1,80M d'altura d'un client particular que vol cobrir amb un producte de qualitat i de fabricació nacional i no oriental la zona de la seva piscina per poder gaudir de l'estiu en família. Com es pot veure en les fotografies, el canvi és espectacular i amb una alta ocultació, possiblement la millor del mercat.


 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional fabricats a la nostra fabrica i col·locats en un palet per distribuir-ho al domicili d'un dels nostres clients que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte durador, nacional i de qualitat a mes de la seva alta ocultació i privacitat que genera un cop muntat.

 


 

Muntatge del seto tanca artificial 100% nacional de 50 varetes per metre, que s'ha instal·lat sobre una tanca simple torsió galvanitzada del jardí d'una casa unifamiliar de recent construcció en una urbanització propera a la platja.

 Com es pot veure en les fotografies, l'ocultació i la qualitat de la tanca artificial fa que l'habitatge obtingui més valor i exclusivitat.

 

 

 

 

 


 

Diversos rotllos del nostre seto artificial verd d'ocultació per a uns clients que volen cobrir la tanca del seu jardí amb el millor producte d'ocultació que es fabrica amb filferro galvanitzat i polietilè d'alta densitat que té una durabilitat més llarga del normal a efectes del clima.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial verd d'ocultació, lliurats a un client, per a col·locar en una tanca de jardí i poder tenir mes intimitat amb l'exterior.

 

 


 

Diferents mesures de rotlles de seto artificial 100% Nacional per a diferents clients que han decidit que a la primavera és l'època de gestionar i equipar el nostre jardí i la nostra tanca amb més color i qualitat, col·locant una tanca artificial verd de fabricació nacional que durarà molts anys.

 

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc d'1,5M X 3M per a un client que distribueix materials de la construcció per tota la zona i fa anys que li subministrem nostre bruc natural per als seus clients.

 

 


 

Col·locació d'una malla nova simple torsió galvanitzada sobre un terreny irregular d'un jardí particular d'una família que vol cobrir la tanca de la zona de la piscina amb bruc natural de 1,8m d'alçada.

Com es pot veure a les fotos, el canvi és fantàstic, ara si hi ha ocultació i privacitat en el jardí.

 

 

 


 

Material metàl·lic compost per pals cremallera, malla simple torsió i accessoris, lliurat a un client que vol realitzar el tancament al seu jardí i posteriorment cobrir-lo amb el nostre seto artificial 100% nacional de qualitat.

 

 


 

Palet de seto artificial nacional girona, per a un client de Madrid que vol col·locar-lo a la tanca del jardí de la comunitat per tenir mes intimitat ara que s'acosta l'estiu i poder gaudir més del jardí i la piscina.

 

 


 

Seto Garden S.L, líder en fabricació 100% nacional de productes d'ocultació per a tot tipus de tanques de jardí. Ideal per la seva ocultació, qualitat, durabilitat i per la seva competitiu preu online.

 

 

 

 


 

Rotlles de bruc natural lliurats a un client que es dedica a la venda de materials de la construcció i des de ja fa anys compra el nostre bruc natural per la seva qualitat i durabilitat.

 

 


 

Més rotlles de seto artificial nacional per enviar a domicili de diversos clients que volen ocultar el seu jardí amb un seto artificial verd, de qualitat i amb total confiança que ofereix Tanca Garden S.L

 

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a diferents clients que han confiat en el nostre producte per qualitat, durabilitat i preu.

 

 

 


 

Un altre palet de tanca artificial decoratiu en verd, per a una comunitat de veïns de Càceres que volen amagar la seva tanca de jardí de la zona enjardinada i d'aquesta manera poder gaudir de la piscina a la primavera i estiu.

 

 


 

Palet de seto artificial Nacional de color verd per a decoració de tanques i tanques de jardí, destinat per a un client de la Rioja que vol cobrir unes tanques dels jardins comunitaris d'un grup de cases de diversos veïns que s'han decidit pel nostre bardissa verda artificial per la seva qualitat i el seu competitiu preu.  

 

 


 

Muntatge i col·locació de 30 metres de seto artificial 100% nacional sobre una tanca simple torsió galvanitzada d'uns clients que volen cobrir la seva tanca i tenir mes ocultació al seu jardí. Producte totalment de fabricació nacional a les nostres instal·lacions per poder oferir als nostres clients un producte d'alta qualitat i durabilitat a un preu molt competitiu.

 

 

 

 

 


  Clients de Tanca de Jardí,  pàgina 1

  Clients de Tanca de Jardí, pàgina 2

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com