ELS NOSTRES CLIENTS

 

 

Un altre palet de tanca artificial decoratiu en verd, per a una comunitat de veïns de Càceres que volen amagar la seva tanca de jardí de la zona enjardinada i d'aquesta manera poder gaudir de la piscina a la primavera i estiu.

 

 


 

Palet de seto artificial Nacional de color verd per a decoració de tanques i tanques de jardí, destinat per a un client de la Rioja que vol cobrir unes tanques dels jardins comunitaris d'un grup de cases de diversos veïns que s'han decidit pel nostre bardissa verda artificial per la seva qualitat i el seu competitiu preu.  

 

 


 

Muntatge i col·locació de 30 metres de seto artificial 100% nacional sobre una tanca simple torsió galvanitzada d'uns clients que volen cobrir la seva tanca i tenir mes ocultació al seu jardí. Producte totalment de fabricació nacional a les nostres instal·lacions per poder oferir als nostres clients un producte d'alta qualitat i durabilitat a un preu molt competitiu.

 

 

 

 

 


 

Rotllos de bruc natural per tanques, lliurat a un client que es dedica a la venda de materials de la construcció i jardineria. Bruc recentment fabricat a les nostres instal·lacions per a cada client perquè una vegada col·locat a la tanca del jardí tingui millor ocultació i durabilitat.  

 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per cobrir una tanca d'un jardí de la finca d'un client de Madrid que vol reformar la zona de la piscina.

 

 


 

Efectuat un muntatge de seto artificial 100% nacional en una casa aïllada d'uns clients que han decidit canviar el seu tancament antic per un sistema d'ocultació verd artificial que té una llarga durabilitat i una molt bona qualitat que fa de la zona de la tanca, un lloc tranquil per poder gaudir de la piscina. 

   

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb rotllos de seto artificial verd 100% nacional, preparat per al servei dde repartiment setmanal al domicili de cada client. Fabricat íntegrament a les nostres instal·lacions amb varetes dobles entrellaçant les fulles verdes de polietilè enmig perquè no caiguin ni en dies de vent ni dies de molt fred. Producte amb marca registrada amb total garantia de ser l'únic seto artificial de fabricació nacional.

 

 


 

Palet de rotlles de seto artificial nacional, que surt de les nostres instal·lacions destinació a una comunitat de veïns que han decidit cobrir tota la tanca de les zones enjardinades de la comunitat per tenir més intimitat aquest estiu a l'hora de prendre el sol a la piscina i gaudir del jardí.

 

.


 

Diferents rotllos de tanca artificial 100% nacional de qualitat, per lliurar a domicili de diversos clients que han confiat en el nostre producte per qualitat, durabilitat i preu. 

 

 


 

Rotlles de seto artificial nacional, preparats per enviar al client que vol muntar a la tanca del seu jardí per evitar mirades de l'exterior de la finca.

 

 


 

Muntatge de rotllos de bruc natural en una tanca d'1 metre d'altura en un jardí d'un client particular que vol amagar la zona del seu jardí amb el veí de davant.

 

 

 


 

Material metàl·lic lliurat a un client de Tarragona que es dedica a efectuar obres i reformes de tot tipus d'habitatges i que en aquesta ocasió ha de fer una tanca amb panell metàl·lic verd de 2 metres d'altura per un jardí d'un dels seus clients.

 

 


 

Fotografia enviada per un client nostre que ha col·locat seto artificial 100% nacional a la tanca d'una pista de tennis per tenir mes intimitat i canviar l'aspecte dela paret de bloc que tenia anteriorment, donant un aspecte verd més vistós a la paret.

 

 


 

Diferents rotlles de tanca artificial verda 100% nacional per tanques de jardí que hem preparat amb la documentació de cada client perquè puguin rebre-al seu domicili i muntar al seu jardí per gaudir-lo en primavera. 

 

 


 

Rotlles de bardissa artificial 100% nacional preparats a la furgoneta de repartiment de l'empresa Envialia, per distribuir-al domicili dels nostres clients que volen adquirir una tanca artificial de qualitat per ocultar el seu jardí a la primaveral.

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial de fabricació nacional, lliurats a una client que vol amagar la part del darrere del seu jardí per tenir mes intimitat amb el veí i poder gaudir del seu jardí ara que som a la primavera. 

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial 100% nacional, lliurats a un client que es dedica a la venda de tot tipus de material per a la construcció i que confia en la qualitat del nostre producte a l'hora d'oferir-lo als seus clients per la seva qualitat, ocultació i durabilitat.

 


 

Muntatge de seto artificial 100% nacional en una tanca exterior d'un client que vol tenir mes intimitat al seu jardí. El nostre seto artificial està totalment fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat. 

 

 

 


 

Diferents mesures de tanca verda artificial de qualitat per als clients que han contactat amb nosaltres i han adquirit el nostre producte 100% nacional.

 

 


 

Tancat amb el nostre tanca artificial 100% de fabricació nacional amb materials de primera qualitat i durabilitat perquè l'ocultació del tancat de l'habitatge duri molts anys si fer-se malbé.

 

 

 


 

Efectuat un muntatge de rotllos de bardissa verda artificial 100% nacional d'alta qualitat en la tanca exterior d'una casa d'una Urbanització que està en plena reforma del seu tancament i el client ha decidit col·locar una tanca artificial nacional i de bona qualitat perquè tingui un bon ocultació.

 

 


 

Rotlles de Bardissa artificial Nacional, fabricats en les nostres instal·lacions per al client que busqui qualitat al millor preu, tal com ha fet un client de Madrid que ha adquirit 24 rotllos de bardissa verda artificial 100% Nacional per ocultar la zona del jardí de mirades indiscretes.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a un client que es dedica a la venda de productes destinats a la construcció en una zona molt concorreguda de Rubí.

 

 


 

Lliurament de diferents rotllos de bruc natural per a un client que es dedica a la compra-venda de materials per a la construcció i treballa amb nosaltres des de fa anys.

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un client nostre que es dedica a la venda de materials de la construcció.

 

 


 

 

Rotllos de bruc natural acabat fabricat per a un client de Mallorca per col·locar una nova ocultació en la tanca del seu habitatge.

 

 


 

Rotllos de bruc natural en un palet per distribuir a una urbanització de Plasencia perquè es pugui col·locar a la tanca de la piscina d'un client.

 

 

 


 

 

Rotlles de tanca artificial Girona per recollir per Envialia i enviar a un dels nostres clients que han confiat en el nostre producte de fabricació nacional.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per al repartiment de rotllos de bruc natural a domicili de cada un dels clients.

 

 


 

 

Palet de seto artificial Girona, 100% nacional, preparat per a un client de Caceres que vol canviar la seva tanca ocultació malmesa per el que fabriquem nosaltres per la seva millor qualitat i durabilitat.

 

 


 

Seto artificial nacional, per al seu lliurament a Biscaia per a un client que ha vist que el seu veí també té el nostre producte i està molt satisfet per la seva qualitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per els nostres clients que ens han contactat per internet o via telefònica per adquirir el nostre bruc 100% natural acabat fabricat perquè pugui lliurar-se en la millor qualitat i durabilitat possible.

 

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un seto artificial de confiança, per aquest motiu els, fabriquem a la nostra fàbrica amb els millors materials del mercat per oferir als nostres clients un producte de qualitat, durabilitat i que s'assembli molt a la gespa natural.

 

 


 

Enviament de rotllos de seto artificial 100% nacional per a una empresa de materials de construcció que els té venuts a un client seu que està renovant la tanca del seu jardí.

 

 

 


 

Rotlles de seto 100% nacional de qualitat que fabriquem a les nostres instal·lacions, lliurats a o client que vol tapar la seva tanca de jardí i guanyar en ocultació amb un producte elegant de color verd durant tot l'any sense manteniment.

 

 

 


 

  Clients de Tanca de Jardí,  pàgina 1

  Clients de Tanca de Jardí, pàgina 2

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com