ELS NOSTRES CLIENTS

 

 Rotlles de bruc natural acabats de fabricar per colˇlocar a les tanques del jardí i de la piscina privada de la primera promociķ de cases d'una urbanitzaciķ situada a la Costa Brava.
Es tracta de rotllos de bruc d'1.8m d'alįada per poder canviar l'antic bruc que es va colˇlocar fa un parell d'anys i que tal com es pot veure en les fotografies, estā trencat i sense ocultaciķ a causa que es tracta d'un producte econōmic i de baixa qualitat d'origen oriental tal com ens ha indicat el propietari.
Un cop acabin els operaris de colˇlocar el bruc a les primeres 20 cases, procediran a canviar el bruc oriental de les altres fases.
Si vostč estā interessat en cobrir la seva tanca del jardí amb bruc, no s'arrisqui i confiī en el nostre bruc natural que li assegurem que un cop colˇlocat a la seva tanca el convencerā del tot.

 

 

 

 

 

 

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalā

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIĶN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda Espaņa.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - Espaņa - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com