ELS NOSTRES CLIENTS

 

 Muntatge de seto artificial girona d'alta qualitat en una tanca d'una casa adossada d'una població costanera


El client després de comparar diferents tanques artificials per internet, ha decidit per contactar amb Seto Garden i adquirir el nostre seto artificial Nacional amb 6 anys de garantia.
S'ha col·locat aquest tipus d'ocultació ja que en aquesta zona bufa molt el vent i és la millor opció per poder tenir la millor ocultació del mercat són la menor resistència al vent, d'aquesta manera el nostre producte deixa passar l'aire i torna a la seva posició inicial, aconseguint en cada moment una excel·lent privacitat per al client.
Com es pot veure en les fotografies, el seto artificial Girona 100% Nacional, té un aspecte molt similar a l'herba i a la gespa dels prats, oferint un agradable color verd que realça l'aspecte de gespa natural.
Un cop col·locat la tanca verda, s'aprecia la bona ocultació i una elegància excepcional.
Si vostè està interessat en que la seva tanca quedi igual que en les fotos i tingui una tanca artificial que ni perd el color ni perd la fulla verda, ja que no loo dubti i no es deixi portar pels productes mediocres i adquireixi el nostre seto artificial girona, un producte dissenyat exclusivament per Seto Garden 100% de fabricació Nacional que únicament vostè pot adquirir a la nostra web.

 

 

 

 

 


 

 


  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com