ELS NOSTRES CLIENTS

 

 Muntatge d'una tanca en un xalet d'una urbanització privada.  

 

Aquesta setmana passada, la nostra empresa ha efectuat un muntatge d'una tanca en un xalet d'una urbanització privada.
L'obra ha consistit a col·locar pals cremallera al costat dels pilars de maons d'obra vista que envolten la finca per ocultar millor al jardí de mirades des del carrer.
També s'han allargat els pals d'una tanca lateral amb bardissa artificial molt malmèsa d'origen oriental de 1,2m a 1,5m d'altura per poder col·locar el nostre bruc i amagar la finca amb una altura major.
Hem optat per la malla simple torsió galvanitzada ja que és robusta i es pot tallar fàcilment a les diferents mides i alçades que el mur ens exigia.
Per guardar la consonància amb l'entorn de la finca es col·locat bruc natural de 4 cm de gruix.

 

  Vista Del mur esglaonat principal de la finca abans d'efectuar el muntatge de la tanca de 1.2m.

 

 

  Vista del mur de la part posterior de la finca d'uns 35ml on posarem una malla de 1.5m alçada.

 

 

 Vista de la tanca lateral de 1.2m d'alçada amb bardissa en mal estat d'origen oriental que es modificarà fins als 1.5m per col·locar bruc de 4 cm de gruix i privatitzar millor la finca.

 

 

Muntatge dels pals cremallera i la malla simple torsió d'1.2 m alt sobre el mur principal de la finca, com es pot veure, s'ha aprofitat al màxim l'espai entre pilar i pilar perquè el client tingui una major ocultació del seu jardí .

 

 

Col.locación dels pals cremallera de 1.5m d'altura en el mur del darrere de la finca.

 

 

Una vegada tret la bardissa en mal estat de la tanca lateral de la finca i posat els acoblaments amb pal cremallera, es procedeix a muntar el bruc natural de 1.5 m d'alçada.

 

 

  Vista de l'exterior del mur un cop acabat el muntatge de la tanca de bruc natural, com es pot apreciar, el canvi del mur i l'ocultació del jardí i la finca és extraordinari.

 

 

 

Vista de L'interior de la finca, on hem muntat els pals cremallera i la malla de tal manera que el client només vegi el bruc natural.

 

 

  Igualment es pot comprovar en el mur de la part posterior exterior de la finca com és impossible veure l'interior de la finca, protegint-lo de mirades exteriors.

 

 

  També es pot comprovar en el mur de la part posterior, com a l'interior de la finca només es pot veure el bruc, muntat de tal manera que els pals i la malla queden ocults , donant una millor vista a l'interior del jardí.

 

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com