ELS NOSTRES CLIENTS

 

 

Realització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animals

Després de parlar amb l'encarregat de la protectora es procedeix a tancar tot el perímetre amb pals cremallera i malla simple torsió galvanitzada de 1.8m d'alçada.
També es col·loquen diferents portes, portals i es desplaça el portal d'entrada per poder facilitar posteriorment l'entrada de vehicles de gran tonatge.
La col·locació dels pals sobre terreny pagès, s'ha optat pel sistema d'ancoratge amb àncores metàl·liques de gran resistència que faciliten la subjecció dels pals i la malla metàl·lica.
Com es pot proveir en les fotografies, la tanca existent està molt malmesa i s'ha optat per col·locar la nova tanca metàl·lica a escassos 25cm del tancat existent per mantenir la vegetació i els animals salvatges allunyats de la tanca.
En tractar-se d'una fundació sense ànim de lucre, la nostra empresa Tanca Garden S.L ha realitzat una part de l'obra en donació.
Posteriorment s'efectués la segona fase de remodelació de les gàbies col·lectives i individuals dels animals adoptats per generar una millor vida a gossos i gats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com