ELS NOSTRES CLIENTS

 

 

 

Rotllos de bruc natural per tanques, lliurat a un client que es dedica a la venda de materials de la construcció i jardineria. Bruc recentment fabricat a les nostres instal·lacions per a cada client perquè una vegada col·locat a la tanca del jardí tingui millor ocultació i durabilitat.  

 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per cobrir una tanca d'un jardí de la finca d'un client de Madrid que vol reformar la zona de la piscina.

 

 


 

Efectuat un muntatge de seto artificial 100% nacional en una casa aïllada d'uns clients que han decidit canviar el seu tancament antic per un sistema d'ocultació verd artificial que té una llarga durabilitat i una molt bona qualitat que fa de la zona de la tanca, un lloc tranquil per poder gaudir de la piscina. 

   

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb rotllos de seto artificial verd 100% nacional, preparat per al servei dde repartiment setmanal al domicili de cada client. Fabricat íntegrament a les nostres instal·lacions amb varetes dobles entrellaçant les fulles verdes de polietilè enmig perquè no caiguin ni en dies de vent ni dies de molt fred. Producte amb marca registrada amb total garantia de ser l'únic seto artificial de fabricació nacional.

 

 


 

Palet de rotlles de seto artificial nacional, que surt de les nostres instal·lacions destinació a una comunitat de veïns que han decidit cobrir tota la tanca de les zones enjardinades de la comunitat per tenir més intimitat aquest estiu a l'hora de prendre el sol a la piscina i gaudir del jardí.

 

.


 

Diferents rotllos de tanca artificial 100% nacional de qualitat, per lliurar a domicili de diversos clients que han confiat en el nostre producte per qualitat, durabilitat i preu. 

 

 


 

Rotlles de seto artificial nacional, preparats per enviar al client que vol muntar a la tanca del seu jardí per evitar mirades de l'exterior de la finca.

 

 


 

Muntatge de rotllos de bruc natural en una tanca d'1 metre d'altura en un jardí d'un client particular que vol amagar la zona del seu jardí amb el veí de davant.

 

 

 


 

Material metàl·lic lliurat a un client de Tarragona que es dedica a efectuar obres i reformes de tot tipus d'habitatges i que en aquesta ocasió ha de fer una tanca amb panell metàl·lic verd de 2 metres d'altura per un jardí d'un dels seus clients.

 

 


 

Fotografia enviada per un client nostre que ha col·locat seto artificial 100% nacional a la tanca d'una pista de tennis per tenir mes intimitat i canviar l'aspecte dela paret de bloc que tenia anteriorment, donant un aspecte verd més vistós a la paret.

 

 


 

Diferents rotlles de tanca artificial verda 100% nacional per tanques de jardí que hem preparat amb la documentació de cada client perquè puguin rebre-al seu domicili i muntar al seu jardí per gaudir-lo en primavera. 

 

 


 

Rotlles de bardissa artificial 100% nacional preparats a la furgoneta de repartiment de l'empresa Envialia, per distribuir-al domicili dels nostres clients que volen adquirir una tanca artificial de qualitat per ocultar el seu jardí a la primaveral.

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial de fabricació nacional, lliurats a una client que vol amagar la part del darrere del seu jardí per tenir mes intimitat amb el veí i poder gaudir del seu jardí ara que som a la primavera. 

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial 100% nacional, lliurats a un client que es dedica a la venda de tot tipus de material per a la construcció i que confia en la qualitat del nostre producte a l'hora d'oferir-lo als seus clients per la seva qualitat, ocultació i durabilitat.

 


 

Muntatge de seto artificial 100% nacional en una tanca exterior d'un client que vol tenir mes intimitat al seu jardí. El nostre seto artificial està totalment fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat. 

 

 

 


 

Diferents mesures de tanca verda artificial de qualitat per als clients que han contactat amb nosaltres i han adquirit el nostre producte 100% nacional.

 

 


 

Tancat amb el nostre tanca artificial 100% de fabricació nacional amb materials de primera qualitat i durabilitat perquè l'ocultació del tancat de l'habitatge duri molts anys si fer-se malbé.

 

 

 


 

Efectuat un muntatge de rotllos de bardissa verda artificial 100% nacional d'alta qualitat en la tanca exterior d'una casa d'una Urbanització que està en plena reforma del seu tancament i el client ha decidit col·locar una tanca artificial nacional i de bona qualitat perquè tingui un bon ocultació.

 

 


 

Rotlles de Bardissa artificial Nacional, fabricats en les nostres instal·lacions per al client que busqui qualitat al millor preu, tal com ha fet un client de Madrid que ha adquirit 24 rotllos de bardissa verda artificial 100% Nacional per ocultar la zona del jardí de mirades indiscretes.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a un client que es dedica a la venda de productes destinats a la construcció en una zona molt concorreguda de Rubí.

 

 


 

Lliurament de diferents rotllos de bruc natural per a un client que es dedica a la compra-venda de materials per a la construcció i treballa amb nosaltres des de fa anys.

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un client nostre que es dedica a la venda de materials de la construcció.

 

 


 

 

Rotllos de bruc natural acabat fabricat per a un client de Mallorca per col·locar una nova ocultació en la tanca del seu habitatge.

 

 


 

Rotllos de bruc natural en un palet per distribuir a una urbanització de Plasencia perquè es pugui col·locar a la tanca de la piscina d'un client.

 

 

 


 

 

Rotlles de tanca artificial Girona per recollir per Envialia i enviar a un dels nostres clients que han confiat en el nostre producte de fabricació nacional.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per al repartiment de rotllos de bruc natural a domicili de cada un dels clients.

 

 


 

 

Palet de seto artificial Girona, 100% nacional, preparat per a un client de Caceres que vol canviar la seva tanca ocultació malmesa per el que fabriquem nosaltres per la seva millor qualitat i durabilitat.

 

 


 

Seto artificial nacional, per al seu lliurament a Biscaia per a un client que ha vist que el seu veí també té el nostre producte i està molt satisfet per la seva qualitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per els nostres clients que ens han contactat per internet o via telefònica per adquirir el nostre bruc 100% natural acabat fabricat perquè pugui lliurar-se en la millor qualitat i durabilitat possible.

 

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional per a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un seto artificial de confiança, per aquest motiu els, fabriquem a la nostra fàbrica amb els millors materials del mercat per oferir als nostres clients un producte de qualitat, durabilitat i que s'assembli molt a la gespa natural.

 

 


 

Enviament de rotllos de seto artificial 100% nacional per a una empresa de materials de construcció que els té venuts a un client seu que està renovant la tanca del seu jardí.

 

 

 


 

Rotlles de seto 100% nacional de qualitat que fabriquem a les nostres instal·lacions, lliurats a o client que vol tapar la seva tanca de jardí i guanyar en ocultació amb un producte elegant de color verd durant tot l'any sense manteniment.

 

 


 

Aquesta setmana hem carregat a granel, un tràiler amb rotllos de bruc de 2 metres d'alçada per a l'Ajuntament de Mirabel (Càceres), per poder-lo col·locar en el perímetre de les seves instal·lacions.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per a col·locar en una tanca d'un habitatge en una urbanització de Barcelona on el client vol amagar la zona del jardí que limita a la carretera i d'aquesta manera amagar al jardí i obtenir mes intimitat en el seu habitatge.

 

 

 


 

Seto artificial 100% nacional, lliurat a un client que vol substituir el seu tanca espatllat per un totalment nacional i de qualitat per cobrir la tanca del jardí i tenir mes intimitat i ocultació.

 

 


 

Rotlles de bruc natural lliurats a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge per poder mes intimitat al seu jardí.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades de rotllos de bruc natural per al lliurament setmanal a domicili de cada client.

 

 


 

Entrega de rollos de marge natural per a un client que ven materials de la construcció als clients i la producció de productes naturals dels sistemes d'ocultació.

 

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial per a un client d'una urbanització de Paracuellos del Jarama que vol cobrir la tanca del seu jardí que limita amb la parcel·la d'un altre veí i d'aquesta manera tenir més ocultació i privacitat en el seu habitatge.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial 100% nacional, per a un client nostre que es dedica a la venda de materials de la construcció que té una comanda d'un dels seus clients que vol cobrir la tanca de la seva piscina amb una tanca artificial de primeríssima qualitat.

 

 


 

Diferents rotlles de seto artificial 100% nacional lliurats a un client nostre de venda de materials de la construcció que confien en el nostre seto articifial verd d'alta qualitat per poder-lo oferir als seus clients.

 

 


 

Palet de seto artificial 100% nacional enviat a un client que ha efectuat el muntatge del nostre producte a la tanca de les instal·lacions esportives de l'armada a Madrid.

 

 


 

Sostre de vímet decoratiu sobre una estructura de ferro que es va a utilitzar per aparcar els cotxes d'una comunitat de veïns que volen protegir els seus vehicles.

 

 


 

Lliurament de 30 rotllos de 1,5 metres d'altura per a un client particular que vol cobrir la tanca de la seva finca i d'aquesta manera poder aconseguir una ocultació del 90% amb el veí.

 

 


 

Rotllos de bruc natural lliurats a un dels nostres clients que es dediquen a la venda de materials de la construcció a clients particulars i empreses.

 

 


 

Bruc natural per tanques, destinat a un client de Càceres que vol posar al seu tanca del seu habitatge per tenir mes ocultació al seu jardí.

 

 


 

Muntatge de bruc natural en una tanca d'un client particular de Barcelona que vol amagar la seva piscina del veí i poder tenir mes privacitat al seu jardí.

 

 


 

Bruc natural en un palet per enviar a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte natural d'ocultació.

 

 


 

Lliurament de 60 rotllos de bruc natural per a una empresa de materials de la construcció que ens compra el bruc natural per la seva qualitat, durabilitat i ocultació per poder-lo oferir als seus clients.

 

 


 

Bruc natural per tanques, per lliurar a un client que vol cobrir la tanca del jardí amb un producte de bona ocultació i que sigui natural i de qualitat. 

 

 


 

Seto artificial verd decoratiu per tanques de jardí, per a un client de València que vol cobrir la seva tanca amb el nostre producte per la seva gran qualitat i el millor preu del mercat en un producte d'alta ocultació i durabilitat.

 

 


 

Un altre palet de bruc natural per a sistemes d'ocultació de tanques de jardí que s'ha enviat a un client de Burgos perquè pugui tenir millor privacitat en el seu habitatge i gaudir amb tranquil·litat del seu jardí.

 

 

 


 

Hem col·locat bruc natural decoratiu en una terrassa d'un àtic d'un client particular, perquè ell i la seva família tinguin mes intimitat al veïnat i puguin gaudir de la seva estada a la terrassa amb tranquil·litat.

 

 

 

 


 

Palet de seto artificial verd per tanques de jardí, fabricat a les nostres instal·lacions, per a una comunitat de veïns de Salamanca que vol cobrir tota la zona de la piscina amb una tanca artificial 100% nacional i d'alta qualitat perquè tingui bona ocultació i resistència al vent.

 

 

 

 


 

Palet de bruc natural per tanques de jardí, 100% natural i amb bona ocultació per a un client d'Huelva que vol cobrir la seva finca.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial 100% nacional per a dos clients que han decidit adquirir el nostre producte per qualitat, durabilitat i preu. Volen cobrir la tanca de les seves jardí i tenir mes ocultació entre veïns.

 

 


 

Palet amb material metàl·lic, pals quadrats color oxirón, tensors, filferro verd i rotllos de seto artificial 100% nacional de qualitat, per a un client que vol cobrir i reforçar la tanca de la seva parcel·la amb els nostres productes.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per tanques de 2 metres d'altura, que s'han lliurat a un client que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un bruc de bona qualitat i ocultació.

 

 


 

Enviament de diversos rotlles de seto artificial 100% Nacional, de gran qualitat, ocultació i durabilitat que s'han lliurat a un client perquè el col·loqui a la tanca del jardí del seu habitatge.

 

 


 

Un rotlle del nostre seto artificial 100% nacional a una clienta que ens ha enviat aquesta foto perquè puguem veure la gran diferència que hi ha entre la tanca artificial oriental que té posada en el seu jardí i el nostre seto artificial Nacional de color verd intens que li hem enviat, la diferència és abismal.
Per aquest motiu els clients han decidit adquirir diversos rotlles del nostre producte per col·locar-ho en la tanca i poder tenir mes ocultació , mes elegància i vistositat a la seva tanca.

 

 


 

 

Enviament de diferents rotllos de seto artificial 100% Nacional a dos clients, un de Barcelona i l'altre d'Astúries que repeteixen en la compra del nostre producte.
Els dos són clients que ja ens van comprar anteriorment per cobrir una zona de la seva tanca del jardí i un cop posat el tanca artificial, els ha encantat, per això volen acabar de tancar la tanca amb el nostre bardissa verda artificial.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional acabats de fabricar i paletitzats per enviar a la zona d'envàs i distribució. Fabricació pròpia a les nostres instal·lacions, amb les millors matèries primeres tant en filferro, barnillatge i polietilè. La millor qualitat, ocultació i durada del mercat.

 

 


 

Seto artificial 100% nacional envasat en bosses unitàries per lliurar a cada client segons la mida que necessiti. Ampli estoc de diferents mesures de tanca artificial girona amb 6 anys de garantia. Producte de qualitat per al client que vulgui cobrir la seva tanca de jardí amb total confiança que adquireix una tanca artificial totalment fabricat a les nostres instal·lacions i que es diferencia de la competència per qualitat, durabilitat, estètica i ocultació.

 

 


 

Tres palets de seto artificial girona 100% nacional, per a dues comunitats de veïns, una a Madrid i una altra a València que entre tots els veïns han decidit adquirir la nostre tanca artificial verda per la seva indiscutible qualitat, durabilitat i ocultació. Enviem a domicili en palets o per unitats, segons quantitat. Fabriquem amb varetes galvanitzades i filferro de llarga durada, teixit amb el millor polietilè verd que hi ha a dia d'avui. Un cop col·locat a la tanca del jardí o la piscina, és molt semblant al verd dels prats, elegant i espès.

 

 


 

Bruc 100% natural acabat fabricat exclusivament per a cada client. Bruc de fabricació artesanal amb la màxima ocultació. Rotllos de bruc natural per la tanca del jardí. Enviaments a domicili.

 

 


 

Enviament setmanal de rotllos de bruc natural de 4 cm de gruix acabat fabricat al domicili de cada client perquè estigui a punt de col·locar en la tanca del jardí. Com es pot veure en les fotos, el bruc està verd ja que amb aquestes pluges creix amb més facilitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural ecològic de les muntanyes, recentment fabricat en la nostra fabrica per a un client que ens ha comprat més de 100 unitats de 2metres d'alçada i que van directament a un poble de Huelva, perquè posteriorment siguin col·locats en una tanca metàl·lica de la seva parcel·la.

 

 

 


 

Rotllos de bruc d'1.8 d'alçada, descarregats per a un client que vol cobrir un tancat de la seva finca i vol un producte de qualitat i durabilitat.

 

 


 

Rotllos de bruc natural de la màxima qualitat preparats per carregar i lliurar a un client que disposa d'una finca de cavalls i vol cobrir les tanques per privatitzar i ocultar els animals de les mirades externes.

 

 


 

Repartiment a domicili del nostre bruc recentment fabricat amb la millor qualitat i ocultació del mercat, com es pot veure en les fotos, amb la gran demanda de bruc i aquestes pluges, hem començat la campanya de tardor amb un bruc abundant i verdós que aporta una millor ocultació a la tanca del jardí.

 

 


 

Un altre enviament de rotllos de bruc natural acabat fabricat de 3 a 4 cm de gruix per a un client de Ceràmiques Domínguez que ha adquirit el nostre bruc natural per a cercar un terreny i privatitzar millor l'habitatge. El nostre bruc natural té molta acceptació per la seva qualitat, fabricació i ocultació.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional de la millor qualitat del mercat per a un client de Terol que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte de qualitat i de bona ocultació per tenir mes privacitat en el seu habitatge.

 

 


 

Una de les nostres màquines de teixir bruc natural en ple funcionament, fabricant rotllos de 1,8m per a un client de Madrid.
Rotllos de bruc de màxima qualitat amb la millor ocultació del mercat al millor preu.
Enviem a domicili.

 

 


 

Rotlles de seto artificial 100% nacional, fabricats en les nostres instal·lacions de Seto Garden S.L, preparats per a la seva recollida per l'especialitzada empresa de transport de paqueteria Envialia, que s'encarregarà en el termini màxim de 48 hores de lliurar-lo al domicili del nostre client. La nostra confiança en Envialia és màxima després de diversos anys de col·laboració en els enviaments del nostre tanca artificial i bruc natural.

 

 


 

Seto artificial nacional, col·locat en un palet per al seu posterior lliurament directe a domicili, sense cap tipus de preocupació per al nostre client.

 

 


 

Un dels nostres operaris a la nostra fàbrica, ordenant els rotllos de bruc acabats de fabricar per a la pròxima entrega a un client. Sempre es guarden els rotlles de bruc aixecats perquè mantinguin la millor qualitat.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb bruc natural acabat fabricat per al posterior repartiment a domicili a cadascun dels nostres clients perquè els resulti més fàcil l'adquisició del bruc.

 


 

Rotlles de bruc de tres mesures diferents lliurades a un magatzem de distribució de materials de la construcció perquè puguin oferir la millor qualitat del mercat en bruc natural als seus clients. 

 


 

Rotlles de bruc natural recent fabricat, preparats per a una empresa de repartiment perquè puguin arribar al domicili d'un client de Madrid.

 

 


 

Palet de 60 rotllos de seto artificial 100% nacional de fabricació pròpia en cada habitació, els millors productes del mercat. Un client representant d'una comunitat ha decidit cobrir les tanques dels jardins comunitaris amb una seto artificial verd d'alta qualitat de fabricació nacional.

 

 


 

La nostra furgoneta plena de diferents mesures de bruc ecològic natural per al repartiment a domicili de dos dels nostres clients que han decidit tapar la tanca del seu habitatge amb un producte natural de qualitat.

 

 


 

 Palet de bruc natural, fabricat exclusivament per a un client que vol cobrir la seva tanca de jardí amb el nostre bruc natural de primera qualitat.

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc natural a un client que es dedica a la venda a l'engròs i detall de tot tipus de materials de construcció amb més de 20 anys d'esperiencia al mercat.
Ceramicas Dominguez es troba a la Carretera Rubi-Molins De Rei, KM. 8,3, 08191 Rubí, Barcelona.
A partir d'ara, tot el bruc natural que distribueixen serà fabricat per Seto Garden S.L de forma semi artesanal i amb la màxima qualitat que ens caracteritza.

 

 


 

 Enviament de rotllos de bruc natural acabat fabricat i tanca artificial 100% Nacional per a diferents clients que han confiat en els productes punters en tema d'ocultació de tanques de jardí.

 

 

 


 

  Anomenem algun dels enviaments diaris de palets de tanca artificial 100% Nacional per tota la geografia que surten de les nostres instal·lacions destinació a les llars dels nostres clients que un altres altre han confiat en un producte de qualitat amb marca registrada que aporta tota la seguretat, qualitat i durabilitat que els nostres clients busquen per l'ocultació de la tanca del seu jardí.

 

 


 

  Enviament setmanal de rotllos de tanca artificial 100% Nacional a domicili dels nostres clients perquè un cop hagin decidit per la qualitat del producte, puguin tenir en tres o quatre dies el tanca artificial per tanques a casa a punt per al seu muntatge en la tanca del jardí.

Es tracta d'un producte fabricat a les nostres instal·lacions amb els millors productes del mercat per al client que busqui qualitat i durabilitat per a la seva tanca.

 

 


 

  Mes enviaments de pals de bruc natural a domicili de tots els nostres clients que han apostat per la qualitat, durabilitat i ocultació del nostre bruc totalment natural que fabriquem per a cada client perquè pugui beneficiar-se d'un bruc de qualitat.

 

 


 

  En aquesta època de juny, s'estan lliurant enviant molts palets de bruc natural per cobrir diferents zones com parcel·les, jardins, habitatges, escoles, centres eqüestres, .. des Seto Garden sl estem encantats de que els nostres clients pensin en el nostre bruc natural per cobrir les seves tanques.

 

 


 

  Palé de bruc natural acabat fabricat per lliurar-lo a un client de Guadalajara que vol tancar amb una bona ocultació, la tanca del seu jardí.

 

 

 

 


 

  Palé de Seto artificial 100% Nacional per a un client de Toledo que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte d'alta qualitat, alta ocultació i gran durabilitat, molt semblant a la gespa verda dels prats.

 

 

 

 


 

  Panells metàl·lics verds de 1,20 metres d'altura per a un client que vol cobrir 100 metres de parcel·la i posteriorment cobrir-lo amb tanca artificial Nacional de Tanca Garden S.L perquè el nostre client tingui la millor ocultació del mercat amb productes de la millor qualitat.

 

 


 

  Material metàl·lic verd que consta d'una porta de pas, panells verds de 1,8m i pals, grapes i accessoris per a un client de Madrid que li hem enviat al seu domicili perquè pugui voltar la seva parcel·la del jardí.

 

 


 

  Muntatge de 28 rotlles de 2 metres d'altura de tanca artificial Girona 100% nacional per a un client d'una casa aïllada que vol cobrir la tanca del seu jardí per tenir mes intimitat amb el veí.

 

 


 

  Muntatge d'una tanca de panell verd d'1,50 metres d'altura amb pal verd en una finca rústica que posteriorment es cobrirà amb bruc natural de 4 cm de gruix perquè la gent que passin pel camí de ronda no puguin veure l'interior del jardí.

 

 


 

  Seto Garden sl, ha subministrat panells metàl·lics verds i pals quadrats per a un client que vol fer una tanca en el seu habitatge i cobrir-la amb el nostre bruc natural d'alta ocultació.

 

 


 

  Rotllos de bruc natural de 1,2 metres d'altura per a un client que vol cobrir la tanca de la seva piscina i tenir mes ocultació.
Bruc recentment fabricat amb filferro galvanitzat per la tanca del seu jardí.

 

 


 

  Seto Garden S.L ha lliurat material metàl·lic de color verd a un client perquè pugui fer-se la seva tanca de jardí. Es tracta de panell plegat verd de 2 metres d'altura amb pal quadrat de 2,35 metres d'altura per a la seva col·locació amb formigó.

 

 


 

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona) consistent en la col·locació d'una tanca lateral sobre terreny rústic i pendent amb panell plegat verd de 1.8m d'alçada, amb porta ressò verd de 1.8m amb forrellat.

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.Realització d'una obra en una urbanització de Vidreras (Girona)

 


 

  Lliurament de rotllos de bruc natural de 2mx3m acabats de fabricar per a una empresa de materials de la construcció que tenen un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge amb un producte de qualitat i bona ocultació.
El nostre bruc està sempre acabat de fabricat per a cada client, manteniendo tot el gruix i la qualitat que ens caracteritza.

 

 


 

  Enviament d'un palet de tanca artificial Girona, 100% nacional per a una empresa ( www.xoilan.com ) que utilitza sempre el nostre tanca artificial de Tanca Garden S.L per als seus muntatges als seus clients.

Producte nacional i d'alta qualitat únicament el podrà trobar a la nostra web, tenim marca registrada per protegir el nostre tanca artificial dels altres tanques artificials d'origen oriental.

 

 


 

 Bruc natural acabat fabricat per a un client de Corbera de Llobregat que té una casa amb piscina i vol canviar la seva bruc de més de 10 anys per un de nova fabricació per donar un toc de qualitat al seu tanca del jardí i guanyar en ocultació.

 

 


 

  Enviament de 35 rotllos de bruc natural per a una comunitat de veïns de Mollet del Vallès que volen cobrir les tanques dels baixos dels seus pisos per tenir mes intimitat amb l'exterior dels habitatges.

 

 


 

  Rotlles de bruc de dues mesures diferents per a un client de Mataró que vol cobrir la zona de la tanca de la seva piscina d'una casa adossada per poder tenir mes privacitat amb el veí.

 

 


 

  Bruc natural d'1 metre d'alçada per a un client de Rellinars (Barcelona) que vol cobrir la tanca simple torsió del seu habitatge per garantir una bona ocultació i privacitat en tota la finca.

 

 


 

  Clients de Tanca de Jardí, pàgina 2

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com