ELS NOSTRES CLIENTS

 

  Clients de Tanca de Jardí

 

 

  Material metàl·lic i una porta ressò verd de 1,5 m d'alçada per a un client que vol muntar una tanca per protegir el seu jardí amb panell metàl·lic verd i pals quadrats de 1,8m d'alçada.

Posteriorment vol cobrir la tanca amb tanca artificial 100% nacional, tal com la setmana passada va fer el seu veí amb nosaltres.

 

 


 

 Enviament d'un palet de bruc natural de 1,2m d'altura per a una empresa (TAINSA OBRAS Y SERVICIOS S.L) que ens compra sempre per les seves obres.

 

 


 

  Enviament d'un palet de bruc natural acabat fabricat per a un client de Madrid que vol tancar la seva finca amb bruc de qualitat i de bona ocultació.

Enviem els nostres productes a domicili per a la tranquil·litat total dels nostres clients que reben tant el bruc com el tanca artificial 100% nacional a casa seva.

 

 


 

Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.Muntatge sobre una tanca d'una casa particular de 12 rotllos de tanca artificial 100% nacional per cobrir la malla simple torsió entre veïns i poder tenir mes intimitat al jardí.

 


 

  Enviament de palets de tanca artificial 100% nacional a diferents destinacions de la península per als nostres clients que han deciidido per adquirir una tanca artificial de fabricació pròpia a les nostres instal·lacions de Girona amb els millors productes europeus que existeixen actualment.
Solamentee fabriquem per a la nostra marca de producte que fa temps registrem per diferenciar-nos dels altres tanques artificials de fabricació oriental.
Si vostè vol tenir la seva tanca ovalla del seu jardí sempre verd igual que si tingués un prat verd en la seva paret, sense manteniment i amb una alta durabilitat, no ho dubti i contacti amb nosaltres, li oferirem el nostre tanca artificial 100% Nacional a un preu molt competitiu ja que venem al client final directament de la nostra fàbrica.

 

 


 

  Lliurat 35 rotllos de bruc natural per a un xalet de la província de Barcelona, per cobrir el terreny de l'habitatge per tenir mes privacitat i discreció amb els veïns.

 

 


 

  Lliurat 35 rotllos de bruc natural per a un xalet de la província de Barcelona, per cobrir el terreny de l'habitatge per tenir mes privacitat i discreció amb els veïns.

 

 


 

  Bruc natural recentment fabricat, lliurat a un client d'un poble de Saragossa per a la posterior col·locació a la tanca de l'habitatge que cobreix la zona de la piscina. Bruc de 4 cm de gruix amb la millor ocultació i qualitat a la disposició de cada client.

 

 


 

  Repartiment diari de bruc natural acabat fabricat per a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge amb un producte natural i de qualitat. Per millor comoditat del client lliurem a domicili un cop fabricat el bruc natural.

 

 


 

  Material metàl·lic compost per panells plegats verd i pals quadrats per fer una tanca sobre mur d'una alçada d'1 metres per a un client que vol tancar el seu habitatge perquè posteriorment col·locar tanca artificial 100% nacional.

 

 

 


 

  Rotlles de tanca artificial verd fabricat en cada habitació, els millors productes del mercat per poder oferir als nostres clients possiblement el millor bardissa verda artificial 100% nacional del mercat.
Producte molt semblant a l'herba natural dels prats.

 

 


 

  Lliurament a domicili de 40 rotlles de tanca artificial per tanques, molt semblant al gespa artificial que és apte per a la seva col·locació a la tanca del jardí per cobrir i prooteger nostre habitatge de mirades externes.
Queda molt semblant a la hireba del prat sense haver de regar ni tallar i que sempre tindrà la tanca verda.

 

 


 

  Lliurament a domicili de rotllos de tanca artificial girona per a un client de Sant Celoni (Barcelona) per coloocarlo a la tanca del seu jardí, recomanat per la seva veí que fa 1 setmana ja va adquirir el nostre producte per a la seva tanca de la piscina.

 

 


 

  Una de les nostres furgonetes carregades amb tanca artificial Nacional, fabricat a les nostres instal·lacions per a repartiment diari porta a puarta perquè els nostres clients només hagin de col·locar-lo en les seves tanques del jardí. Producte de qualitat perquè el client tingui una tanca artificial totalment de fabricació nacional i amb la millor ocultació i durabilitat del mercat.

 

 


 

 Rotlles de tanca artificial 100% de fabricació nacional lliurats a un client per a la seva posterior col·locació en la tanca del jardí.

 

 


 

  Enviament d'un palet de tanca artificial per tanques de jardí que es lliura a domicili del client particular sense que el nostre client hagi de preocupar del transport.
Un cop adquireixi nostre tanca artificial 100% nacional d'alta qualitat i durabilitat, podrà col·locar-ho en la tanca del seu habitatge.
Som els únics fabricants de tanca artificial Nacional que hi ha al mercat, també recordem que no fabriquem per altres marques.
Únicament podran trobar el nostre producte a la nostra web.

 

 


 

  Una de les diverses instal·lacions que hem realitzat aquestes setmanes en tanques de diferents clients.
Es tracta de cobrir una tanca de 1 metre d'alçada per l'interior del jardí perquè els clients tinguin una major privacitat a l'hora de gaudir de la terrassa.
El resultat com es pot veure és espectacular, l'ocultació del nostre bruc i la qualitat del producte, milloren molt l'habitatge.

 

 


 

  Dos palets de tanca artificial 100% nacional per a una comunitat de veïns de Biscaia que han decidit entre tots posar el nostre tanca d'ocultació de qualitat en les tanques dels seus jardins.

Ens han comentat que després de veure diferents tipus de tanca artificial, s'han decidit per adquirir el nostre tanca artificial perquè és de molta millor qualitat i aspecte que tots els altres d'origen oriental.

 

 


 

  Palet de 70 rotlles de tanca artificial 100% nacional per uns clients de Madrid que volen cobrir unes cases adossades que recentment els han muntat una nova tanca de jardí per delimitar la zona de piscina i poder gaudir-la a l'estiu.

 

 


 

  Palet preparat per enviar a uns clients de Sevilla que volen amagar lla tanca de la comunitat de veïns després de comprovar que el nostre tanca artificial 100% nacional és un producte de qualitat i durabilitat excepcional.
Es tracta d'una tanca artificial verd que un cop col·locat a la tanca del jardí queda com l'herba natural dels prats, molt similar a la gespa natural.

 

 


 

  Enviament d'un palet de tanca artificial 100% nacional per un muntador que només munta nostres productes per la seva gran qualitat i durabilitat després de comprovar que es tracta del millor tanca artificial verd de qualitat del mercat amb una semblança molt similar ala bulli natural dels prats .
El sr. Eduardo ens comenta que cada vegada té més satisfets als seus clients desspués de ccolocar nostres productes en les seves tanques i poc a poc està veient com pugen els pressupostos i les obres per cobrir tanques.

 

 


 

  Enviament d'un palet de tanca artificial 100% nacional per a un client que té un allotjament de turisme rural a Rupià (Girona) i vol cobrir la tanca exterior del jardí per poder oferir una millor qualitat i tranquil·litat als seus clients que busquen ppasar uns dies de descans en família.

Hostal o pensión El Racó Sostenible (España Rupiá) - Booking.com

www.booking.com  › ... › España › Cataluña › Baix Empordà › Hoteles en Rupiá
Valoración: 8,4/10 - ?56 reseñas - Intervalo de precios: Precios para las próximas fechas a partir de € 65 por noche (igualamos el precio)
El Racó Sostenible está situado en Rupià, en una región volcánica ubicada junto al parque natural de Les Gavarres.

 

 


 

  Des de Seto Garden sl, ens complau molt anunciar l'acord de col·laboració amb l'empresa de materials de construcció Ginesta Gama de Sant Feliu de Guíxols a (Girona) que a partir d'aquest mes d'abril tindrà a les seves instal·lacions gran varietat de tots els nostres productes per poder garantir un servei i qualitat a tots els seus clients amb productes 100% nacionals.

Ginesta | Magatzem de materials de construcció a Sant Feliu de Guíxols
http://ginestagamma.com/

Benvinguts a la web de Ginesta. Som un magatzem de materials de construcció a Sant Feliu de Guíxols i des de fa més de 65 anys us oferim tots els materials.

 

 

 


 

  Tanca artificial de Seto Garden sl per a un client de Vizcaia que vol cobrir el seu tanca del jardí amb el mateix tanca artificial que el seu veí ja que li ha agradat molt i ha pogut comprovar un cop col·locat que és de primera qualitat i d'una alta ocultació, res a veure amb la tanca que tenia abans.
El nostre tanca artificial està fabricat a la nostra fabrica amb els millors productes del mercat, que un cop col·locat a la seva tanca es pot comprovar.

 

 


 

  Palé de bruc natural, fabricat a la nostra fàbrica amb bruc de les muntanyes de les Gabarres, per a un client de Marbella que vol cobrir la tanca d'un xalet de nova construcció per poder lliurar-lo a seus nous clients.
Al cobrir la tanca del jardí i la piscina amb el nostre bruc, l'habitatge ha guanyat en exclusivitat i ocultació.

 

 

 


 

  Rotlles de tanca artificial verd d'alta qualitat que està fabricat en cada habitació, els millors productes del mercat per garantir al client que rep el millor tanca artificial verd per a la seva tanca del jardí.
El client vol cobrir la tanca que té el seu jardí perquè no es vegi la piscina.

 

 


 

  Tanca artificial 100% de fabricació nacional per a un client particular d'Astúries que vol cobrir la tanca del seu jardí amb un producte de qualitat i que no sigui el típic tanca oriental.
El sr. Alfredo ens ha admès que està molt satisfet de la tanca artificial 100% nacional ja que no té res a veure amb els altres productes d'aquest tipus que es troben al mercat.
Els seus veïns en veure la seva tanca de jardí amb el nou tanca artificial ja s'han interessat a adquirir perquè realment queda de meravella.

 

 


 

  Enviat un palet de tanca artificial 100% nacional d'alta qualitat per a un client de València que vol cobrir una comunitat de veïns que tenen cases amb jardí i han decidit entre tots confiar en un producte de qualitat amb 6 anys de garantia.
El nostre tanca artificial està fabricat en cada habitació, productes d'alta qualitat, tant a la corda fluixa, varetes com en el polietilè per oferir als nostres clients possiblement el millor tanca artificial per tanques.

 


 

  Bruc natural en palets de 2 metres d'altura per a un client d'Huelva que vol cobrir la tanca perimetral d'una hípica de doma de cavalls de pura raça.

Aquest client ja és la cinquena vegada que li subministrem nostre bruc per les seves explotacions ramaderes.


 

  Carregat un camió sencer de rotllos de bruc de diferent mesura per a tres clients de Madrid que volen cobrir el tancat dels seus habitatges i cobrir la tanca de la piscina de les seves xalets d'una urbanització coneguda dels afores.
Al final tots els veïns d'aquests xalets han confiat en el nostre bruc natural al veure un client nostre que va posar el nostre bruc en la seva tanca i va animar a tots els veïns.

 


 

  Bruc natural en 6 palets per a un client de Navarra que vol acabar de tancar els jardins d'una comunitat d'habitatges que estan per acabar i lliurar als nous propietaris.
Aquest client realitza nombroses promocions de casa i xalets per tot el país i sempre ha confiat en el nostre bruc natural.
També li hem cobert tota la tanca del jardí del seu habitatge particular a Sant Cugat (Barcelona).

 


  Palé de bruc natural fabricat per a un client de Ciutat Real que vol cobrir la tanca que ha muntat al seu jardí per privatitzar la zona de la piscina.


  Bruc natural de 2 metres d'altura per una tanca de bruc que volen posar en un jardí d'un habitatge de Salamanca i d'aquesta manera acabar de cobrir la tanca existent.


  Palet de seto artificial 100% nacional per a un client de Sevilla que vol cobrir la tanca del seu jardí i la piscina de casa perquè puguin dissuadir les mirades externes a l'habitatge i al jardí per poder gaudir de la tranquil·litat en família i de tenir un producte artificial de gran durabilitat i de fabricació nacional amb la millor qualitat del mercat.


  Muntatge d'una tanca addicional sobre una tanca ja existent al llarg de 80 ml per allargar el total de la tanca a 2,20 metres d'alçada per evitar que entrin al pati de la nau industrial d'una reconeguda empresa de lloguer de furgonetes.
Els clients han vist un augment dels robatoris a l'interior de l'aparcament de camions i furgonetes que tenen aparcades i s'han adonat que els materials robats cada vegada són més grans, per això també s'ha posat a sobre de la nova tanca un filferro espinós per dissuadir els assaltants.


 

Realització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animals

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Realització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animalsRealització d'un tancat de 450ml per a una protectora d'animals.

 


  Bruc natural acabat de fabricat, preparat per distribuir al client. En aquesta època, es fabrica amb bruc verd a causa de les pluges.
Estem fabricant per a cada client, tant particular com jardineries, empreses de construcció, muntadors, .etc.
Màxima ocultació amb el millor bruc de les muntanyes de les Gavarres.

Natural heather freshly made


   Palé de Seto artificial de qualitat de l'empresa Seto Garden S.L que fabrica exclusivament aquest producte en les seves instal·lacions amb els millors materials del mercat i disposa en exclusiva amb marca registrada i distribució en internet per a particulars i empreses.
Únicament pot adquirir seto artificial 100% NACIONAL a la nostra web oficial de  www.setoartificialgirona.com

Palet seto artificial de Seto Garden


   Uns altres 2 palets de seto artificial 100% Nacional per dos clients de Jaca i Orense perquè puguin col·locar-lo en la tanca de jardí que envolta els seus habitatges.
Es tracta d'un producte d'alta qualitat fabricat a les nostres instal·lacions amb el compromís d'anar superant-nos dia a dia per poder oferir als nostres clients possiblement el millor seto artificial del mercat en qualitat-preu.

Palets de seto artificial girona


   Enviament de 2 palets de seto artificial girona, 100% de fabricació nacional a les nostres instal·lacions úniques a Torroella de Montgrí per enviar-los a 2 clients de Castelló i la Rioja que han confiat en el nostre producte per qualitat, servei, preu i per ser l'únic amb 150 varetes per rotlle, que proporciona la millor ocultació del mercat, molt semblant a la gespa natural.
Seto Garden S.L, fabrica seto artificial 1005 NACIONAL des de fa mes de 15 anys.

Palés de seto artificial Girona


   Palet de seto artificial girona, per a un client de Badajoz, que vol cobrir una tanca del jardí del seu habitatge per poder tenir mes intimitat.
Seto Garden S.L només fabrica tanca artificial girona per als seus clients, no fabriquem per altres marques i només pot trobar seto artificial 100% Nacional a la nostra web oficial.
Marca registrada per diferenciar-nos en qualitat, ocultació i durabilitat enfront dels altres tanques artificials d'origen oriental.

Palet de seto artificial Girona para un cliente de Badajoz


 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

El nostre bruc natural està teixit amb filferro galvanitzat d'alta resistència i bruc recol·lectat a les muntanyes de la nostra zona única pel seu clima i proliferació d'aquest tipus d'arbust.
Fabriquem els rotllos de bruc segons les demandes de cada client per poder garantir un producte acabat fabricat de bona qualitat i durabilitat.
Si vostè vol potenciar la seva jardineria a la venda de bruc natural de qualitat, no ho dubti mes i poseu-vos en contacte amb nosaltres i rebrà pressupost en 24h.
 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

 

Enviament de 2 palets de bruc natural de 2 metres d'altura per a una jardineria de Zalla en (Biscaia) per un dels seus clients que vol cobrir la tanca del seu jardí.

 


 

Obra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïns

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Obra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïnsObra menor sobre les dues tanques de simple torsió que delimiten un habitatge aïllat amb els seus respectius veïns

 

 


 

Muntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïns. Es tracta de cobrir la malla simple torsió que delimita les dues cases perquè els clients tinguin millor privacitat i el nostre tanca artificial 100% nacional i de qualitat, els cobreixi perfectament en un color verd molt semblant a la gespa natural, tota l'extensió de la tanca .

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïnsMuntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïns

 


 

Muntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clients que han optat per amagar su jardín amb el nostre tanca artificial girona, totalment de qualitat i ocultació.

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clientsMuntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clients

 


 

Diferents comandes de tanca artificial de qualitat, fabricats per Tanca Garden S.L, amb la total garantia de que el client adquireix una tanca artificial 100% nacional, d'alta qualitat, amb la millor ocultació del mercat i un aspecte molt similar a la gespa natural.

Un cop col·locat el tanca artificial verd en la seva tanca, vostè tindrà la sensació d'estar enmig d'un prat verd ja que és la nostra intenció que tingui un aspecte el més natural possible.

 

 

 


 

Recomanació a tots els nostres clients que han adquirit el nostre tanca artificial Girona, sobretot un cop rebut els rotllos de tanca decoratiu, el guardin en un lloc fosc fins segons abans de la seva col·locació, és tremendament obligatori no deixar els rotllos amb l'envàs de plàstic a sol a causa que els raigs solars cremen les fulles verdes de polietilè i automàticament es desprenen de les varetes, perdent l'ocultació i sens dubte la nostra garantia.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparada per subministrar tanca artificial girona 100% nacional al domicili de diferents clients.

Normalment 3 dies a la setmana ens dediquem a repartir els nostres productes a domicili per als diferents muntadors, jardineries i clients particulars que han adquirit l'únic tanca artificial de qualitat fabricat exclusivament a les nostres instal·lacions.

 

 


 

Paquets de tanca artificial girona 100% nacional preparats per recollir per ENVIALIA i repartir al domicili de cada client perquè puguin posar al seu tanca del jardí i puguin disposar de tranquil·litat, privacitat i ocultació a l'instant.

 

 


 

A Seto garden sl, som els únics fabricants de l'única tanca artificial de qualitat del mercat 100% nacional que només es pot adquirir a la nostra web www.setoartificialgirona.com amb la total tranquil·litat que vostè adquireix un producte d'ocultació per a la seva tanca que està fabricat amb els millors i més avançats materials que sens dubte van a satisfer les seves expectatives.
Feu com el nostre client i que no el confonguin i només adquireixi qualitat per al seu jardí, col·locant en el seu tanca tanca artificial nacional.

 

 


 

Rotlles de diferents mesures del nostre tanca artificial estrella 100% de fabricació nacional per repartir a domicili dels nostres clients en un dia de repartiment normal.
Si vostè vol ocultar la seva casa de mirades indiscretes, no ho dubti i col·loqui en la seva tanca el nostre tanca artificial girona, fabricat per Seto Garden sl amb els millors productes de qualitat del mercat i amb la seva garantia que no perd ni el color ni el full com els altres tanques artificials.
És l'únic tanca artificial del mercat amb registre de marca que existeix, no es confongui i exigeixi una marca amb total garantia.
 

 


 

Ferrer professional de la província de Barcelona que ens ha demanat tanca artificial Girona, 100% nacional, per col·locar-ho en la tanca que ha fabricat per a un client seu.
Ens ha comentat que ha escollit el nostre tanca artificial de qualitat, cansat de les reiterades queixes dels seus clients després d'haver-los muntat anteriorment tanca artificial d'altres marques a la tanca del jardí que al final no tenen ni ocultació ni cap tipus de qualitat.

 

 


 

Enviament de mes rotlles de tanca artificial 100% nacional d'alta qualitat, per a un client que ha volgut acabar de cobrir la seva tanca del jardí ja que amb el muntatge de la primera fase amb el nostre tanca artificial, ha quedat molt satisfet, la qual cosa ens ha recomanat al seu veí.
Com es pot veure en les fotografies, el resultat és immillorable, és la millor manera de cobrir la nostra tanca del jardí de forma ràpida, eficient, duradora i amb la millor qualitat del mercat.

 

 

 


 

Col·locació d'una nova tanca simple torsió en un habitatge d'una urbanització que vol amagar el seu jardí de mirades exteriors i poder tenir mes privacitat al seu interior.
Es tracta de 30 metres de malla simple torsió galvanitzada de 2 metres d'alçada que s'ha cobert amb tanca artificial nacional que fabrica Seto Garden S.L en les seves instal·lacions amb la millor qualitat del mercat.

 

 

 

 

 


 

Nomenar algun dels diferents palets de bruc natural que s'han enviat per a clients de totes les poblacions.

 

 

 

 

 


 

Procés de canvi de l'abans i el després d'una vella tanca de jardí transformada a un perfecte tancat verd de qualitat, amb el nostre tanca artificial girona.  Més informació i fotografies >>>

 

 


 

Muntatge de 50 rotllos de tanca artificial nacional i col·locació d'una nova tanca en un habitatge privat d'urbanització.  Més informació i fotografies >>>

 

 


 

Hem enviat un altre palet de tanca artificial per a un client de Salamanca per a cobrir la tanca del seu habitatge i poder gaudir del seu jardí tranquil·lament.
Aquest client ens ha comprat ja que el seu veí, fa un parell de setmanes va col·locar el nostre tanca artificial nacional en la seva parcel·la.
Veiem que gràcies als clients, ens fan la millor de totes les recomanacions ja que un cop col·locat el tanca artificial nacional, es pot observar que es tracta d'un producte de gran qualitat i ocultació.

 

 


 

Rotlles de seto artificial nacional, fabricats per Seta Garden, per a un client de Navarra que vol cobrir la seva tanca del jardí amb un producte de qualitat que tingui una bona ocultació i una semblança a l'herba natural de les praderies.
Fabriquem totes les mesures, des dels 0,60m fins als 2,00m, mesures iguals ales diferents alçades de les tanques més convencionals.
 

 


 

Palet de seto artificial 100% nacional per a un client de Madrid que vol protegir la seva tanca de les mirades exteriors i poder tenir mes intimitat al seu habitatge.

El nostre tanca artificial és l'únic que es fabrica amb materials europeus ia les nostres instal·lacions per poder garantir la millor qualitat i els 6 anys de garantia.

 

 


 

Rotllos de malla simple torsió galvanitzada de 0,60MX25M que s'ha enviat a un client dde Lleó perquè pugui col·locar-la en els pals metàl·lics que té en el seu habitatge i que per la seva zona li ha estat impossible de trobar aquesta mesura.
últimament en els lliuraments que efectuem dels nostres productes tant sigui el tanca artificial nacional com el bruc natural nacional, els clients ens comuniquen que els és molt difícil trobar en els seus voltants malla de mesures inferiors a 1m, des de la nostra empresa volem anunciar que disposem d'un ampli estoc de totes les mesures des dels 0,60m fins als 2,0m d'altura a disposició dels nostres clients.
Vostè podrà disposar de tot el material metàl·lic en el termini de 5 a 6 dies.

 

 


 

Bruc natural per col·locar-los en la tanca d'una casa adossada que limita amb un bosc d'una zona de Girona.
Aquesta ja és la segona vegada que el client adquireix el nostre bruc ja que anteriorment ha cobert la part posterior i ha quedat molt satisfet.
Agrair la bona gestió que ens ha aportat ja que el seu veí també ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir la zona de la piscina.

 

 


 

Seto artificial girona, lliurat a un client de Barcelona que necessita cobrir la tanca de la seva parcel·la per protegir de mirades exteriors la part del jardí i el material de construcció que es troba a l'interior per fer una reforma.
D'aquesta manera el tanca artificial nacional de qualitat ajudés a ocultar i disminuirà considerablement que el perill d'assalt a l'interior.

 

 


 

Enviat seto artificial girona, a un client dels voltants de Vic, que també ens ha adquirit material metàl·lic de qualitat que distribuïm als nostres clients a un preu molt ajustat i d'aquesta manera, donem l'oportunitat de distribuir tot el material per cobrir i tancar la nostra parcel·la, pati o jardí.
D'aquesta manera el client només contactant amb nosaltres es garanteix que adquireix d'una banda l'únic tanca artificial nacional del mercat i d'altra banda un material metàl·lic de qualitat a uns preus molt competitius directament al seu domicili sense haver de preocupar de res.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona, totalment fabricats per nosaltres en la nostra fabrica amb els millors productes existents en el mercat.
Es tracta de l'únic tanca artificial del mercat que té fabricació 100% nacional, comprovació que es confirma només amb veure-ho col·locat en la tanca de casa seva.
Es tracta d'una tanca artificial que cada vegada mes té més acceptació ja que des Seto Garden intentem ajustar-nos al preu, oferint la millor qualitat perquè el client estigui totalment satisfet i ens recomani als seus veïns i familiars, que és sens dubte la nostra millor publicitat.

 

,


 

En aquesta ocasió podem veure un muntatge de bruc natural de qualitat que s'ha efectuat en una tanca d'un bloc d'habitatges.
La zona que hem cobert pertany a la zona comunitària de la piscina, de manera que ara des de l'exterior no es pot veure com els veïns prenen un bany tranquil·lament.
L'ocultació que ofereix el bruc natural és d'un 90% aproximadament ja que ens referim a un producte fabricat de forma artesanal amb un arbust natural.

 

 


 

Bruc natural de 1,2 m per a una constructora que cobreix totes les tanques de totes les obres que realitza amb el nostre bruc natural acabat fabricat de forma artesanal.
Es tracta aquesta vegada de 40 rotllos per cobrir la zona cantonera d'uns habitatges adossats que comparteixen piscina al seu jardí.
Els veïns han decidit per unanimitat que també van a cobrir els seus respectius jardins privats amb el nostre bruc natural ja que han pogut veure la qualitat a la zona que han muntat els muntadors.

 

 


 

Rotllos de bruc natural preparats per muntar-los en la tanca que el client vol ocultar dels cotxes que circulen pel carrer.
És la millor manera de guanyar en intimitat sense haver d'invertir molts diners, ni haver de fer obres, a més donem un toc rústic a l'habitatge i col·loquem un producte totalment natural de fabricació artesanal.
El millor bruc al millor preu surt de les nostres instal·lacions recentment fabricat per a cada client.

 


 

Muntatge en una tanca d'una urbanització d'una població costanera, de rotlles de seto artificial girona, 100% de fabricació nacional.
Es tracta d'un muntatge de 20 rotllos en forma esglaonada que s'ha realitzat perquè el nostre client obtingui mes intimitat en la seva nova casa.
Com es pot veure a les fotos, hi ha una molt bona ocultació i el nostre tanca artificial de qualitat, té un elevat semblant a la gespa natural.
Anteriorment la malla simple torsió tenia una enfiladissa vella que no tenia ocultació i cada any s'havia de tallar, regar i cuidar fins que el client ha decidit per posar el nostre tanca artificial nacional i oblidar-se completament del manteniment de la tanca.

 

 

 


 

Bruc natural de qualitat col·locat en un palet amb destinació Madrid, es tracta d'un client que té una finca amb cavalls i vol protegir una part de la tanca que correspon a la primera fase del projecte.
Ens ha comentat el client que vol cobrir 500 metres lineals de tanca abans d'acabar l'estiu ja que a l'octubre tenen un esdeveniment de presentació de temporada.

 

 


 

En aquesta ocasió i pel fet que estem en plena campanya de venda, comentem un dels diversos palets que surten de les nostres instal·lacions amb destinació a qualsevol part del país que ens demana el client.
Aquesta vegada es tracta d'un palet de tanca artificial girona 100% Nacional que té com a destinació un càmping dels voltants de Sevilla, que a causa de que l'amo fa un parell de mesos va adquirir a la nostra empresa tanca artificial per al seu habitatge particular, el client ja coneixia la seva alta qualitat.

 

 


 

  Clients de Tanca de Jardí, pàgina 3

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com