ELS NOSTRES CLIENTS

 

  Clients de Tanca de Jardí, pàgina 2

 

 

Un altre palet de seto artificial 100% nacional, destinat a un client de Madrid que ha decidit apostar pel nostre producte vist el bon resultat que ha vist en la tanca del seu veí.
Cada vegada mes són els mateixos clients que ens recomanen als seus amics, veïns i familiars, ja que un cop col·locat el tanca artificial a la tanca, el client queda molt satisfet de la seva elecció.
Només poden comprar tanca artificial 100% nacional a la nostra web oficial de tanca artificial girona que per protegir el nostre producte i la seva qualitat, hem registrat la marca.
No fabriquem per altres marques, només poden confiar en la nostra web.

 

 


 

Seto artificial girona, lliurat en un distribuïdor de materials de la construcció quetiene bastant demanda del nostre tanca artificial 100% nacional per als seus clients de segones residències.
Aquest magatzem des que ha confiat en el nostre tanca artificial girona, ha vist incrementada la confiança dels seus clients ja que un cop adquirit i col·locat el tanca artificial de qualitat, queden sorpresos per la seva ocultació i la gran semblança a la gespa natural.
Aquest magatzem de distribució de materials de construcció es desmarca de la seva competència per haver sabut apostar per materials de qualitat.

 

 


 

Palet de bruc natural per a un client d'Huelva que vol protegir la seva finca, col·locant bruc natural recentment fabricat, a la tanca de la seva parcel·la per tenir ocultació i privacitat.
Enviem bruc a qualsevol part que ens demani el client.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona 100% de fabricació nacional amb les majors garanties del mercat pel que fa a qualitat, ocultació i durabilitat.
Cada vegada mes clients s'adonen que la millor inversió a llarg termini és col·locar tanca artificial Nacional i de qualitat en la seva tanca del jardí ja que té mes ocultació que els altres, el color verd amb les fulles exposades al vent té molta similitud a la gespa natural i gràcies a que el fabriquem amb productes de primera qualitat, el resultat final agrada molt al client.
Per aquest motiu, animem als futurs clients al fet que si busquen qualitat al millor preu, trien només el nostre tanca artificial girona, estem totalment convençuts que no es penediran.

 

 


 

Seto garden no fabrica per a altres marques, només pot trobar el nostre tanca artificial girona 100% nacional amb 6 anys de garantia al nostre web.
Registre de marca del nostre producte REGISTRE DE MARCA M 3500372
Benvolgut client si vostè està buscant un producte d'alta qualitat per a la seva tanca de jardí, no es confongui, adquireixi únicament tanca artificial girona, li garantim que no hi ha un altre igual per qualitat, durabilitat i preu...

 

 


 

Enviament de tres pals per exportació a França, per a una jardineria que cansat de comprar tanca artificial de mala qualitat, s'ha decidit pel nostre tanca artificial girona 100% nacional amb 6 anys de garantia.
Es tracta d'una jardineria en expansió que vol apostar fort per 3 productes relacionats el tanques com és el nostre tanca artificial i el nostre bruc natural que es fabrica semi artesanal.

 

 

 


 

Tanca artificial girona 100% nacional, fabricat amb productes de qualitat que tenen la millor durabilitat del mercat en aquest tipus de sistemes d'ocultació.
Aquesta vegada es tracta d'un altre palet de 60 rotllos de 2mx3m per a una comunitat de veïns dels voltants de San Sebastian que de cares al estiu i per poder gaudir dels jardins, han decidit en unanimitat en adquirir el nostre tanca artificial verd tal com fa un parell de mesos hicieros els veïns de les altres comunitats.
Realment ens estem adonant que la millor publicitat que tenim són els mateixos clients que un cop han vist col·locat el tanca artificial girona, els agrada molt la seva ocultació, el seu color verd i per descomptat la seva qualitat, que no té res a veure amb els altres productes que es troben al mercat.
En Tanca Garden no fabriquem per altres marques, tenim la marca registrada d'tanca artificial girona per evitar confusions en els clients.

 

 


 

Actualment causa de l'arribada de la calor i de la gran demanda dels nostres productes, només podem reflectir alguns de tots els enviaments que actualment realitzem diàriament.
Primer de tot agrair a tots els nostres clients per la seva confiança i desitjar-los un bon estiu i que gaudeixin de la seva terrassa i del seu jardí.
Un palet de tanca artificial girona, 100% nacional per a una empresa de jardineria que cansat de tenir problemes amb la qualitat de les tanques artificials de mala qualitat, s'ha decidit per confiar plenament pel nostre tanca artificial de qualitat ja que una vegada rebut una mostra , el client s'ha convençut totalment d'adquirir a partir d'ara només el nostre producte.
Oferim qualitat, preu i un producte molt similar a la gespa natural que sorprèn un cop col·locat.
No ho dubti més, confiï en el nostre tanca artificial girona 100% nacional que fabriquem per a vostè.

 

 


 

Un altre palet de tanca artificial 100% nacional que ha adquirit una empresa de Saragossa capital per preparar un esdeveniment publicitari al juliol.
Es tracta de 39 rotllos de 1.8mx3m per poder cobrir el recinte on es produirà l'esdeveniment.
El client ens ha comentat que ens va a recomanar perquè feia anys que estava buscant una tanca artificial de qualitat i una vegada que ha vist el nostre col·locat, s'ha convençut totalment que no hi ha un altre igual a un preu molt semblant al tanca d'origen oriental.

 

 


 

Palé de 45 rotllos de tanca artificial girona 100% nacional que l'empresa Tanca Garden ha enviat a un client d'Eivissa, concretament per l'Aquarium d'Eivissa.
Aquest client s'ha decidit pel nostre producte per qualitat, preu i imatge, ja que un cop ccolocado sembla gespa natural.

 

 


 

Rotllos de tanca artificial 100% nacional per a un client de Belgica que vol adquirir el nostre producte cansat d'estar cada dos anys canviant la tanca de mala qualitat que ha comprat a altres distribuïdors.
Aquest client té segon habitatge a Alacant i vist el bon resultat que ha tingut el nostre tanca en el seu tanca de la piscina, ja que s'ha decidit per adquirir 8 rotllos mes per al seu habitatge a Bèlgica.
L'empresa de transport per millorar el seu trasllat, ens recomana embolicar amb cartró els rotllos ja que es tracta d'un enviament exterior.

 

 


 

Bruc ecològic 100% natural per a poder col·locar-lo en la tanca de la casa adossada que el client té a Zamora i vol ocultar dels seus veïns per millorar la intimitat de la terrassa de cara a poder realitzar mes sopars amb total tranquil·litat.
Aquest bruc natural s'ha fabricat exclusivament per a aquest client perquè quan el rebi estigui perfecte i tingui la millor ocultació.

 

 


 

Muntatge de bruc natural en una tanca d'una casa de la població costanera de Llafranc (Girona).
Els clients volen llogar-la i han decidit amagar la zona del pati interior per garantir una agradable estada als seus clients.
Com es pot veure a la foto, el canvi de la tela metàl·lica amb bruc natural li dóna a l'habitatge un toc rústic molt agradable.

 

 


 

Enviament d'un palet de bruc natural per a un client de Madrid que vol col·locar-lo en la seva tanca i amagar la zona del jardí.
S'ha decidit pel nostre bruc per la seva qualitat, ocultació i preu competitiu ja que es tracta d'un producte totalment artesanal que s'ha recol·lectat a les muntanyes de Girona.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per a un client que vol tancar el seu terreny i ocultar amb el nostre bruc de qualitat per poder tenir mes intimitat al seu habitatge.
El sr. Alfonso ens ha comprat perquè fa un parell de setmanes el seu veí va adquirir diversos rotllos de nostre bruc i una vegada que s'han col·locat ha quedat perfecte.

 

 


 

Enviament de mes pals de tanca artificial girona, fabricats per Tanca Garden S.L amb productes nacionals de primera qualitat, amb total garantia de qualitat i durabilitat.
Es tracta d'un tanca artificial 100% nacional amb una ocultació molt per sobre de la competència i amb una durabilitat de més de 6 anys.
D'aspecte molt similar a la gespa natural i textura suau i decorativa.
Informeu-vos a la nostra web o per telèfon amb els nostres assessors comercials que li atendran i solucionaran qualsevol dubte que tingui.
Deixeu-vos assessorar per experts en tanques i ocultacions.

 

 


 

Palet de seto artificial decoratiu per a un client de Valdemorillo (Madrid) per poder cobrir de manera fàcil i ràpida la tanca del seu jardí amb una bardiissa artificial girona d'alta qualitat i durabilitat de textura molt semblant a la gespa natural.
Es tracta d'un producte fabricat per Seto Garden SL a les seves instal·lacions de Girona amb materials de qualitat, res a veure amb els altres setos artificials existents al mercat, en definitiva es tracta d'una revolució en la qualitat i durabilitat d'aquest tipus de producte no vista anteriorment.

 

 


 

Gran stock de seto artificial girona al magatzem, preparat per lliurar als clients que busquin col·locar una ocultació verda en la seva tanca amb la màxima qualitat i durabilitat del mercat.
Un cop muntat a la tanca del jardí, el client pot veure com el nostre seto artificial és molt semblant a la gespa natural, en definitiva, la millor manera i la més ràpida d'ocultar la nostra tanca del jardí amb total confiança.

 

 


 

Lliurament de rotlles de seto artificial girona d'alta qualitat per a un client que cansat de veure com el seto artificial que va comprar fa 2 anys d'origen oriental, ha quedat sense color i amb prou feines té ocultació, ha decidit per adquirir el nostre seto artificial girona, totalment fabricat en la nostra fabrica i amb la màxima durabilitat i amb una semblança molt igual a la gespa natural, per a col·locar en el seu tanca de jardí i d'aquesta manera poder despreocupar durant anys de perdre l'ocultació del seu jardí.
Si vostè està buscant una ocultació verda de qualitat, no ho dubti i contacti amb nosaltres que li farem un pressupost sense compromís de possiblement el seto artificial més complet del mercat.

 

 


 

Mes rotlles de seto artificial preparats per enviar a clients particulars que han apostat per posar a les seves tanques de jardí una tanca artificial girona de qualitat, de fabricació nacional i amb una durabilitat molt superior a la competència.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona de fabricació 100% nacional a les nostres instal·lacions per a enviar-los per una empresa de transport de paquets a diferents clients de tot Espanya perquè en el termini de tres dies els nostres clients tinguin el seto artificial verd al seu habitatge amb tot a punt per col·locar-lo a la tanca del jardí i poder començar a gaudir d'una tanca artificial de qualitat i durabilitat, molt semblant a la gespa natural i sense manteniment.

 

 


 

Quart tràiler d'aquest any de bruc natural i seto artificial girona que Seto Garden S.L destina a exportació per a un dels diferents clients majoristes que tenim per tot Europa.
Anteriorment aquest client distribuïdor, adquiria productes d'origen oriental i del fet del seu descontentament en qualitat i durabilitat, ha confiat en el nostre producte i estem veient que cada vegada té més acceptació a Bèlgica.
Fabriquem tanca verda artificial 100% nacional i bruc 100% natural de 4 cm de gruix.

 

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabat fabricats per a un client de Barcelona que vol cobrir la seva tanca de les mirades externes al seu habitatge i poder gaudir de més intimitat.
Per aquest motiu ens ha demanat un bruc natural de qualitat que compleixi les seves expectatives.
Per això nosaltres fabriquem bruc natural de forma artesanal perquè el client tingui a casa seva un producte d'alta qualitat.

 

 


 

Anomenem una de les diferents entregues que es fan diàriament de bardissa artificial girona, fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat, totalment fabricat 100% nacional, per a un client particular de Castelldefels a Barcelona, perquè puguin cobrir la nova tanca exterior que han col·locat a la zona de la piscina.
Un cop ho hagin col·locat a la bardissa, podran proveir que el seto artificial girona és molt semblant a la gespa natural que el client té plantat al voltant del seu habitatge, aportant un toc de distinció i elegància a la seva parcel·la.

 

 


 

Bardissa artificial nacional en un palet per enviar a un client nostre que es dedica a la col·locació de tanques i tancats a la Rioja i des de fa ja diversos anys ha confiat en el nostre seto nacional de qualitat i poc a poc s'ha anat desmarcant de les seves competències podent oferir als seus clients un producte totalment nou que no té res a veure amb els anteriors setos artificials d'origen oriental de baixa durada i poca qualitat, i pot oferir a dia d'avui una bardissa artificial de fabricació 100% Nacional de qualitat, amb un gran atractiu a la vista pel seu gran semblat a l'herba verda natural i per la seva alta ocultació i durabilitat.

 

 


 

Bardissa artificial girona en rotlles de 2mx3m per a un client que ens ha demanat 60 metres lineals de seto verda nacional per col·locar-lo a la tanca del seu jardí.
El client ens ha comentat que sobretot el seto artificial no perdi el color i les fulles com la majoria i per aquest motiu li hem convençut que el nostre tanca artificial, és l'únic del mercat de fabricació 100% Nacional amb els millors productes perquè el nostre seto artificial girona passi totes les normatives Europees de qualitat i durabilitat.
Una vegada realitzats tots els test, demostren que el nostre producte és possiblement la millor elecció del mercat.

 

 


 

Diferents rotlles de bruc natural de bon gruix i teixits amb filferro galvanitzat de qualitat per a un client que vol cobrir el seu tanca perimetral amb un producte rústic i durador que li aporti una bona ocultació per poder gaudir del seu jardí sense ser observat pels seus veïns.
El nostre bruc natural està recol·lectat a les muntanyes dels voltants de la nostra fabrica i teixit de forma artesanal perquè el client tingui al seu domicili un bruc de qualitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural que s'ha instal·lat en una finca privada d'una urbanització propera a Lloret de Mar per cobrir i guanyar mes intimitat a la zona de la piscina.
Com es pot veure en les fotografies, l'ocultació és molt bona i el bruc està acabat de fabricar i de qualitat.
La fabricació és artesanal seguint les pautes dels artesans d'antany.

 

 


 

Diferents rotlles de diferents mesures de seto decoratiu verd, de fabricació 100% Nacional a les nostres instal·lacions, per a tres clients particulars que han decidit adquirir el nostre producte per la seva qualitat i ocultació i col·locar-lo en les seves tanques.

 

 

 

 


 

Preparats 2 maxi palets de bardissa artificial girona per a una comunitat de veïns de Castro Urdiales a Cantàbria que han decidit posar el nostre seto artificial verd a les diferents tanques dels jardins contigus a la urbanització.
Finalment han acordat en assemblea decidir-se per nostre tanca artificial 100% nacional i garantir la qualitat i l'ocultació en les seves tanques.
Precisament la venda d'un altre palet d'aquest mateix seto artificial nacional a una altra comunitat propera, els ha ajudat a decidir-se pel nostre producte ja que l'han pogut veure muntat en les tanques d'aquesta urbanització, adonant-se de la seva qualitat, fantàstic color verd i la seva gran ocultació i semblant a l'herba natural.

 

 

 


 

Es tracta de 25 rotllos de seto decoratiu de 1.8mx3m col·locat en un palet per al seu enviament a un client de Madrid per a col·locar-lo en la tanca del seu jardí.
Seto artificial nacional fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat per servir a clients tant particulars com muntadors, jardiners, ...
Un cop col·locat a la tanca, es pot observar la seva ocultació amb les seves fulles verdes, molt similars a la gespa natural dels prats.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial nacional per a un client de Pamplona que vol cobrir la seva tanca del jardí amb una tanca de qualitat i amb una bona ocultació.
El nostre tanca artificial s'ha fabricat amb materials de qualitat perquè tingui mes durabilitat i ocultació que la competència per aquest motiu oferim 6 anys de garantia.

 

 


 

Aquesta vegada una altra comunitat s'ha animat a posar el nostre tanca artificial Nacional en les tanques dels seus jardins.
Últimament ens estem adonant que cada vegada mes, les comunitats d'apartaments, xalets, cases adossades, es decideixen pel nostre seto artificial de qualitat.
Aquesta vegada es tracta d'una comunitat d'Alcalá d'Henares que han decidit per unanimitat comprar seto artificial girona per la seva qualitat, la seva durabilitat i la seva ocultació, sense oblidar-nos que es tracta d'un producte nacional fabricat amb els millors materials del mercat.
Som els únics fabricants de seto artificial nacional, desmarcant totalment dels productes orientals i dels altres venedors del mercat.
Recordeu que no venem ni fabriquem per altres marques.

 

 


 

Col·locació i muntatge de diversos rotllos de bruc d'1.5 metres d'altura per als 60 metres de tanca d'un habitatge aïllat de Cerdanyola del Vallès a Barcelona.
Es tracta de cobrir la zona de la tanca de la piscina per adquirir un aspecte més rústic i privat.
El nostre bruc natural està fabricat de manera totalment artesanal perquè segueixi tenint tota l'essència en la fabricació tal com s'ha fet al pas dels anys.

 

 


 

Enviat un palet amb material metàl·lic per a un client de Castelló que heu de fer una tanca al jardí de casa per posteriorment cobrir el nostre bruc natural.
Es tracta de panells plegats oxirón subjectats amb pals quadrats de 1.5m i els seus respectius ancoratges.
Un cop el sr. Francisco tingui la tanca a punt li enviarem els rotllos de bruc per poder cobrir la tanca existent més la nova que li hem enviat.
Si vostè vol fer una tanca al seu jardí, ens pot demanar pressupost del material metàl·lic i del sistema d'ocultació, tant sigui bruc natural o tanca artificial Nacional.

 

 


 

Aquesta vegada es tracta d'un maxi palet de mes de 90 rotllos de diferents mesures per a un grup de veïns d'uns habitatges de Biscaia que han decidit per assemblea adquirir la nostre tanca artificial nacional per poder cobrir les tanques dels seus jardins i la zona de la piscina comunitària amb un bon producte fabricat a consciència perquè compleixi totes les necessitats a l'hora d'ocultació i qualitat.
S'han decidit pel nostre seto artificial verd després de comparar diversos productes que no han transcendit per qualitat i origen, en tractar la majoria de productes fabricats a la Xina.
Des Seto Garden S.L, estem totalment convençuts que un cop els nostres clients tinguin col·locat nostre seto artificial en les seves tanques quedaran satisfets per la decisió d'apostar per un producte nacional i de proximitat.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial nacional de qualitat per a un client de Granada que vol cobrir la tanca del seu jardí i tenir mes intimitat al seu habitatge.
Bardissa artificial fabricat per nosaltres amb materials de qualitat que cobreixen amb total garantia les expectatives dels clients més exigents.
Som l'única empresa que fabrica aquest tipus de tanca artificial i venem per internet per disminuir els costos del producte i perquè qualsevol client pugui adquirir una tanca artificial de qualitat i de fabricació nacional amb total confiança de producte.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que vol amagar el seu jardí col·locant el nostre producte Nacional en la seva tanca.
Tanca artificial totalment de fabricació Nacional amb la major qualitat del mercat.
No dubti en consultar-nos, li sorprendrà el nostre seto artificial.

 

 


 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i Seto Artificial Girona

 

Més informació  i fotografies  >>>
 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial gironaMuntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial girona

 


 

Rotlles de bruc natural de màxima qualitat per a un client que vol amagar la seva tanca de jardí i aconseguir una ocultació natural.
Els rotlles de bruc estan acabats de fabricar per a cada client perquè arribin amb la màxima qualitat.

 

 


 

Palé amb 55 rotllos de seto artificial girona de 1.5 metres d'altura per a una finca particular que volen cobrir la tanca exterior per ocultar el jardí i la piscina.
El client ens ha explicat que ha vist el nostre producte col·locat en una tanca d'un habitatge i va contactar amb el propietari per saber on havia aconseguit el seto artificial de la seva tanca.
Només poden trobar el nostre seto artificial girona a la nostra web i beneficiar-se de la seva qualitat i garantia.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial girona per a un client de Biscaia que vol amagar la tanca del jardí amb ocultació verd per evitar les mirades indiscretes dels veïns.
Seguint els passos del seu veí, el sr. Luis ha decidit posar el nostre seto artificial verd en la seva tanca després que la setmana passada enviéssim un altre palet al seu veí.
Tal com ens ha reconegut el client, el nostre seto artificial verd és sens dubte excel·lent ja que té la millor ocultació del mercat amb un total de 148 varetes per rotllo, oferint una ocultació en color verd molt semblant al verd natural dels prats.
Un cop col·locat en la nostra tanca, el client deixarà de preocupar de tallar i regar els arbustos i podrà oblidar-se completament del manteniment, tenint tot l'any una tanca en verd prat.

 

 


 

Muntatge de 30 rotllos de tanca artificial girona per una tanca perimetral d'una casa aïllada d'una població costanera

 

Més informació  i fotografies  >>>
 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per a un client de Majadahonda que vol ocultar la tanca del seu habitatge amb un producte natural i acabat de fabricat perquè tingui la millor ocultació i durabilitat.
Fabriquem els rotlles de bruc natural exclusivament per a cada client perquè rebi a casa seva un bruc recentment fabricat, atapeït i perquè li duri molts anys.
Els enviaments s'efectuen mitjançant palets per facilitar el seu transport i abaratir els costos al client.
Si vostè vol amagar al jardí del seu habitatge amb bruc natural, no dubti en consultar-nos i demanar-nos pressupost, tenim el millor bruc perquè el seu jardí disposi de la millor ocultació al millor preu.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Màlaga que vol cobrir la tanca del seu habitatge abans de setmana santa i poder gaudir del seu color verd, la seva gran ocultació durant tot l'any.
Aquest client ja ve recomanat pel seu veí que també a adquirit el nostre producte de qualitat perquè li duri molts anys i no es desfaci com el seu anterior tanca artificial d'origen oriental.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per repartir seto artificial girona a domicili entre setmana.
Tres vegades per setmana realitzem amb els nostres vehicles els lliuraments tant de bruc com tanca artificial al domicili de cada client per poder oferir un servei més ràpid i còmode.
Ens estem adonant que cada vegada més, són els clients que un cop col·locat en la seva tanca el nostre seto artificial verd, animen als seus veïns a decidir-se per nostre producte ja que un cop col·locat a la tanca, el seu color verd, la seva textura, ocultació i qualitat són espectaculars si ho comparem amb els altres productes que hi ha al mercat.
Si vostè vol ocultar la seva tanca del jardí, li recomanem que abans de decidir-se per algun tanca artificial verd que pugui trobar tant en grans superfícies com a internet, consulteu la nostra web i pregunti per la nostra qualitat i els nostres preus i s'adonarà que el tanca artificial girona supera els altres productes d'origen oriental amb prou feines 2 anys de durada.

 

 


 

Rotllos de seto artificial de qualitat per a diferents clients que volen amagar la seva tanca i evitar les mirades externes per poder tenir mes intimitat al seu habitatge.
Si vostè vol que la seva tanca tingui un color verd intens tot l'any sense haver de preocupar per la pèrdua de color i fulles verd, no ho dubti mes i consulteu la nostra pàgina web.
Estem convençuts que amb el nostre seto artificial verd vostè estarà totalment satisfet amb el nostre producte, per aquest motiu és l'únic seto artificial de fabricació 100% NACIONAL, el fabriquem a les nostres instal·lacions perquè hi hagi al mercat una tanca verda artificial de qualitat que no perd ni el color verd ni les fulles.
L'únic producte amb marca registrada i garantia de 6 anys que únicament pot garantir la nostra empresa.

 

 


 

Seto artificial girona en rotllos de 2m i rotllos de 1.5m per a una empresa d'Osca que necessita cobrir la tanca del pàrquing de camions que l'empresa té per a realitzar els transports per tot Europa.
El client vol ocultar el seu pati de camions i d'aquesta manera evitar que els vehicles que circulen diàriament per la carretera del costat no vegin l'interior de la seva parcel·la.
Aquest client ja disposa a València d'una altra campa de camions que l'any passat ja va adquirir una quantitat similar de seto artificial per a procedir a ocultar el pati interior i en aquest cas evitar els robatoris continus de peces.
Ens ha comentat el client que està molt content amb el resultat de la tanca artificial ja que després d'un any i mig segueix estant igual que el primer dia i de sobres ha resolt les seves expectatives d'ocultació i durabilitat, cosa que l'ha convençut a tornar a confiar en el nostre producte.

 

 


 

Un palet de seto artificial decoratiu per a un client muntador de la Rioja que necessita per cobrir la tanca d'un client seu d'una urbanització propera a la població que ha confiat en el nostre producte per qualitat, garantia i preu per a un sistema d'ocultació cada vegada més utilitzat a l'hora d'amagar les tanques de jardí.
Fabriquem exclusivament a les nostres instal·lacions, amb el millor polietilè del mercat d'origen Europeu que disposa de totes les especificacions i normatives existents perquè puguem garantir el producte per a 6 anys, també les varetes de ferro galvanitzat disposen de totes les garanties perquè el nostre seto artificial girona es converteixi a dia d'avui a la decisió mes encertada a l'hora d'ocultar la nostra tanca.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona de l'empresa Seto Garden, per a un client de Madrid que necessita cobrir la tanca del seu jardí per tenir millor ocultació i perquè la gent que passa per davant del seu jardí no pugui ensumar a l'interior.
El nostre seto artificial verd, és la millor opció a l'hora d'ocultar la nostra tanca de jardí ja que està fabricat 100% en cada habitació, els millors materials del moment per d'aquesta manera poder oferir als nostres clients els 6 anys de garantia que només certifica la nostra empresa com a producte registrat per Certificat de marca nacional a Espanya nº 3500372 "SETO ARTIFICIAL GIRONA".

 

 


 

Enviament de 30 rotllos de seto artificial girona per a un client particular que vol cobrir la tanca exterior del seu habitatge per tenir mes intimitat.
Es tracta d'una tanca de 1.5m d'alçada que delimita el pati del veí amb el del nostre client i s'han decidit pel nostre seto artificial de qualitat recomanat per un familiar seu que ja ens va comprar el mes passat.
El nostre producte està fabricat 100% nacional per Seto Garden amb materials de primera qualitat perquè els clients adquireixin el millor seto artificial del mercat tant en ocultació com en qualitat.

 

 


 

Muntatge de seto artificial Girona d'alta qualitat en una tanca d'una casa adossada d'una població costanera

 

Més informació  i fotografies  >>>
 


 


 

Client propietari d'una nàutica de la Costa Brava que ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir una part de la tanca que envolta la zona de les embarcacions que estan a l'exterior.
Després de veure com en diverses ocasions li sostreuen peces de les embarcacions que té al pati, el nostre client ha optat per cobrir una part de la tanca exterior i d'aquesta manera evitar que li entrin a les seves instal·lacions per sostreure peces nàutiques.
Aquesta setmana estem fabricant altres 40 rotlles de 2 metres mes per poder acabar de cobrir tota la tanca i evitar posteriors robatoris.

 

 


 

Enviament de rotllos de bruc per a una comunitat de cases aïllades que s'han posat d'acord els veïns per demanar tot el bruc natural per les seves tanques i aconseguir un millor preu per volum.
Es tracta de col·locar el bruc en la tanca del jardí que envolta la casa i amagar també la piscina per millorar la intimitat dels veïns.
S'ha demanat una altra comanda de bruc per a la setmana que ve per a les cases que confronten al nord que també han contribuït a la petició del nostre bruc natural.

 

 

 


 

Diferents rotllos de seto artificial 100% Nacional i rotlles de bruc natural per tanques de l'empresa Seto Garden, preparats per al seu repartiment a domicili.
Tres vegades per setmana a part dels repartiments amb furgonetes, es lliuren a domicili els enviaments mes llunyans perquè els clients disposin dels rotllos de bruc o de seto artificial abans del cap de setmana, d'aquesta manera volem garantir que els nostres clients puguin col·locar en les seves tanques en dissabte i diumenge i d'aquesta manera poder ocultar la seva tanca el més aviat possible.
A part del nostre repartiment a domicili, disposem de dues empreses més de distribució de paquets i una altra empresa de repartiment de palets quan són grans les comandes.
D'aquesta manera està totalment garantit el lliurament a domicili tant del bruc natural com del seto artificial 100% nacional en el termini de tres dies.

 

 


 

Repartiment a domicili de rotlles de bruc natural acabat de fabricar en exclusiva per a cada client.
Una dels nostres camions amb 40 rotlles de bruc natural que aquesta setmana hem distribuït en una urbanització de Blanes perquè els jardiners del nostre client puguin muntar-lo en la tanca del jardí que l'habitatge disposa al davant d'un bosc.
El client per poder separar la vista al bosc que té al costat de la tanca del jardí, ha decidit que es col·loqui bruc natural de màxima ocultació per sentir mes còmode i evitar així que qualsevol persona que estigui passejant pel bosc pugui veure l'interior de seu habitatge.
Ja és la tercera vegada que Seto Garden subministra bruc natural en aquesta urbanització, tornem a creure que la satisfacció dels clients és la nostra millor publicitat.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha col·locat 130 metres lineals de bruc natural en dues tanques d'una comunitat de veïns d'una urbanització de Canet de Mar a Barcelona.
El muntatge s'ha efectuat amb el nostre bruc natural acabat d'elaborar de 1.2 metres d'altura sobre un mur d'1 metre que separa el jardí de les cases adossades del carrer.
Un cop col·locat el bruc ecològic es pot veure com s'ha aïllat l'interior del jardí, ocultant de les mirades exteriors de manera que una vegada mes, podem dir que els nostres productes satisfan cada dia a desenes de client que ens confien la gestió dels seus tanques .
Els nostres muntatges i productes són la millor publicitat que podem oferir als nostres clients ja que un cop efectuats els muntatges als clients, són els seus veïns els que ens pregunten i s'interessen pels nostres treballs realitzats i per demanar-nos pressupostos.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha distribuït uns rotllos de tanca artificial 100% nacional acabats de fabricar per a un muntador distribuïdor nostre que es dedica a la fabricació i col·locació de tot tipus de baranes, portals i tanques a petita escala.
Els 30 rotlles de 2 metres, es destinaran a l'ocultació d'una tanca perimetral que el nostre distribuïdor col·locarà al seu client d'un xalet de la Costa Brava.
La tanca es compon de panells metàl·lics verds de 2 metres amb els seus respectius pals quadrats verds col·locats a terra amb ciment també subministrats per Seto Garden i on posteriorment Joan muntarà nostre tanca artificial de fabricació 100% nacional per garantir una òptima ocultació a la finca de seu client.

 

 


 

Bruc natural en rotlles de 3 metres de longitud i 1.5 metres d'altura per la tanca del jardí d'un client de Mataró que vol amagar la seva tanca per tenir mes intimitat amb l'exterior i poder gaudir del seu jardí sense ser observat.
El nostre bruc per tanques està fabricat a les nostres instal·lacions de forma semi artesanal i per a cada client en exclusiva perquè un cop rebi el bruc, tingui la millor ocultació i una qualitat superior a la competència.
Per a un millor servei, li portem els rotllos de bruc al seu domicili perquè vostè no hagi de transportar en el seu vehicle els pesats rotllos de bruc natural.

 

 


 

Enviament d'un dels nostres camions carregat amb 70 rotllos de bruc natural acabat fabricat d'1 metre d'alçada per a una nova promoció d'habitatges que s'estan construint a Sant Cugat (Barcelona).
Es tracta d'una promoció d'habitatges amb jardins privats que el coonstructor vol cobrir les diferents tanques del jardí amb el nostre bruc natural tal com ha fet anteriorment en altres promocions que té per tot el territori.
El sr. Ramón ha confiat en el nostre bruc ecològic per la seva qualitat, el seu gran poder d'ocultació i el seu procés de fabricació que és semi artesanal i acabat fabricat per no perdre ocultació ni qualitat.
Veritablement vam fabricar un bruc que es distingeix dels altres per la seva teixit amb filferro galvanitzat i el seu gruix màxim que un cop col·locat a la tanca del jardí ofereix una excel·lent privacitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural ecològic recentment fabricat col·locat sobre una tanca d'un jardí d'un conjunt de pisos.
Tal com es pot veure a la fotografia, el bruc natural cobreix totalment la tanca, ocultant el jardí de l'exterior i proporciona un aspecte rústic i natural.
Si vols posar bruc de qualitat en la seva tanca de jardí, no ho dubti i demani pressupost sense compromís al telèfon de la fàbrica 972-76-22-21 o al servei d'atenció al client 687 99 36 99.

 

 


 

Muntatge d'una tanca nuada de 2 metres d'altura en un camp d'arbres fruiters i una botiga de venda de verdura ecològica d'un client de (Girona).
Es tracta de la tanca amb pal cremallera i malla nuada, especial per a tancats rústics, d'un camp de 550 metres lineals de tancat.
La malla nuada surt més econòmica que la malla simple torsió i s'usa majoritàriament per a finques de cultiu, finques rústiques, camps, ...

 

 

 


 

Palet amb rotlles de seto artificial verd de l'empresa Seto Garden sl que van destinats a una empresa de distribuïdors nostres que es dediquen a les tanques de parcel·les, cases adossades, xalets, finques ... i sempre col·loquen els nostres productes d'ocultació, tant el bruc natural com el tanca artificial de qualitat.
Aquesta vegada es tracta de 30 rotlles de 2 metres i 20 rotllos de 1,5 metres d'altura per un dels seus muntatges que setmanalment s'encarreguen de realitzar.
Tal i com ens ha indicat Eduard, aquest tipus de sistemes d'ocultació d'alta qualitat ha ajudat substancialment a afermar als seus clients i han començat a notar l'agraïment en el seu assessorament professional ia desmarqués de la competència a l'hora de col·locar tanca artificial de qualitat i bruc natural nacional en les seves tanques.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona que estan fabricats per l'empresa Tanca Garden sl que s'han enviat per transportista.
Es tracta de tres clients que han buscat una ocultació de qualitat per a la seva tanca del jardí i han confiat en el nostre tanca artificial decoratiu 100% Nacional que nosaltres mateixos fabriquem en la nostra fabrica i distribuïm al seu domicili sense que vostè hagi de moure del seu habitatge.
Garantim la qualitat del nostre tanca artificial verd ja que està fabricat amb mes de 148 varetes dobles que subjecten a les tires verdes de polietilè fins al punt que poden aguantar sense caure ni perdre el color durant mes de 8 anys, cosa impensable en els altres tanques artificials que es venen d'origen oriental.
No perdi el seu diners ni el seu temps i si realment està buscant una bona ocultació per al seu habitatge, nosaltres tenim la solució, adquireixi tant tanca artificial girona com bruc natural acabat fabricat.

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabats de fabricar per col·locar a les tanques del jardí i de la piscina privada de la primera promoció de cases d'una urbanització situada a la Costa Brava.
Es tracta de rotllos de bruc d'1.8m d'alçada per poder canviar l'antic bruc que es va col·locar fa un parell d'anys i que tal com es pot veure en les fotografies, està trencat i sense ocultació a causa que es tracta d'un producte econòmic i de baixa qualitat d'origen oriental tal com ens ha indicat el propietari.
Un cop acabin els operaris de col·locar el bruc a les primeres 20 cases, procediran a canviar el bruc oriental de les altres fases.
Si vostè està interessat en cobrir la seva tanca del jardí amb bruc, no s'arrisqui i confiï en el nostre bruc natural que li assegurem que un cop col·locat a la seva tanca el convencerà del tot.

 

Veure més fotografies

 

 


 

Material metàl·lic per a un client d'Osca consistent en tornapuntes fabricats a mida de 3,50 metres de longitud perquè puguin reforçar la tanca de simple torsió que tenen al jardí i que a causa del vent es mou i es destensa.
Els tornapuntes els hem fabricat d'una peça i lacat en color verd perquè tinguin la mateixa combinació de color que la malla existent.

 

 


 

Seto artificial de qualitat col·locat en un palet per enviar-lo a un client de Tarragona perquè la seva jardineria pugui muntar a la tanca del jardí d'una comunitat de veïns d'unes cases adossades que es troben en una urbanització propera a Valls (Tarragona).
Es tracta d'tanca artificial girona amb 6 anys de garantia i fabricat a la nostra fabrica amb polietilè d'alta qualitat i varetes galvanitzades entrellaçades de dos en dos per garantir que el tanca artificial verd no perdi les fulles i tingui una durabilitat de més de 6 anys.
Un cop muntat el nostre tanca artificial decoratiu a la tanca, el client s'adonarà que ha efectuat triat el millor tanca artificial verd del mercat ja que té un color verd molt vistós i una ocultació excel·lent.

 

 


 

Diferents rotlles de seto artificial girona per a diversos clients que han decidit apostar per un seto artificial de qualitat i adquirir per la seva tanca del jardí, possiblement el millor seto artificial que avui en dia es pot trobar al mercat.
Producte durador amb una molt bona ocultació, d'un color verd agradable i amb 6 anys de garantia que aportessin molta tranquil·litat al client.

 

 


 

Col·locació de seto artificial girona en una tanca de jardí d'un client d'un habitatge adossat per poder tenir la millor ocultació del mercat al seu jardí.
Com es pot veure a les fotografies, el seto artificial de qualitat té el mateix color que la gespa natural que el client fa anys va sembrar en el seu jardí, a diferència que el tanca artificial decoratiu que hi ha a la tanca no haurà de gastar ni un minut del seu temps a regar-lo, cuidar-lo ni podar.
Sempre es mantindrà la seva tanca de color verd amb la millor ocultació del mercat, en definitiva és una bona opció per a gaudir sempre d'un jardí verd tot l'any.

 

 


 

Enviament de rotllos de tanca artificial girona per a un client particular que vol posar al seu tanca del jardí que delimita amb el veí.
Com es pot veure a les fotos, el nostre tanca artificial de qualitat es presenta amb una tonalitat verda molt semblant al verd de l'herba natural i amb una molt bona ocultació gràcies al seu doble vareta entrellaçada entre el polietilè verd.
Aquesta forma de fabricació garanteix una perfecta subjecció de les tires de polietilè que resulta molt difícil que es desprenguin amb l'efecte del vent o de les inclemències naturals.
En definitiva fabriquem un producte d'ocultació molt resistent i durador sense competència, per la tanca del seu jardí.
A l'hora d'ocultar la seva tanca del jardí no se la jugui, poseu tanca artificial girona, tota una garantia de qualitat.

 

 


 

Enviament de palets de tanca artificial girona d'alta qualitat per a tres clients que volen amagar el seu jardí amb un sistema d'ocultació de qualitat que sempre tingui el color verd i no perdi les fulles, per aquest motiu s'han decidit pel nostre tanca artificial de fabricació nacional que té 6 anys de garantia.
Un cop col·locat el tanca artificial girona, els clients veuran l'enorme diferència de qualitat i ocultació que hi ha enfront dels altres tanques artificials que hi ha al mercat.
Les varetes dobles amb el polietilè de color verd entrellaçat entre elles, el filferro galvanitzat de llarga durada i les mes de 148 varetes per rotllo de tanca artificial, fan que la seva estructura i la seva ocultació siguin les millors del mercat, tot això naturalment fabricat per nosaltres a consciència perquè el client de diferenciï dels seus veïns i tingui alguna cosa mes que una simple tanca de color verd.

 

 


 

Material metàl·lic subministrat en un xalet d'una urbanització propera a la platja.
Es tracta del subministrament de pals metàl·lics verds, malla simple torsió de 2 metres d'altura en color verd i tots els seus accessoris perquè els operaris puguin efectuar el muntatge.
El nostre material metàl·lic és totalment de fabricació nacional, de qualitat i té més gruix i durabilitat que altres materials que provenen d'importació.
A més també s'han subministrat 150 metres lineals de tanca artificial girona d'alta qualitat per poder-lo posar a la tanca i així poder amagar l'habitatge de l'exterior i gaudir de poder tenir tota la tanca verda tot l'any sense haver de podar i tallar els arbustos.

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona per a un client de Barcelona per poder ocultar la tanca de la seva terrassa i els veïns no puguin tafanejar.
El tanca artificial girona té la millor ocultació del mercat amb la garantia de 6 anys, molt lluny de les garanties i ocultacions dels altres tanques artificials del mercat d'origen oriental.
Els rotllos vénen embolicats en un envàs plàstic per protegir de la pols i brutícia que mai ha d'estar al sol ja que crema el polietilè de la tanca artificial i en aquest cas perd totalment la garantia.

 

 


 

Rotllos de bruc natural de màxima ocultació per a un client d'una finca privada de la Seu d'Urgell a Lleida.
El client ha adquirit bruc natural per tanques per col·locar-lo en una primera fase perquè a poc a poc pugui anar tancant tota la finca amb el nostre bruc.
En una part de la tanca ja té uns metres del nostre bruc que fa uns deu anys ens va comprar per a la seva vivenda a Madrid i els rotllos sobrants els ha col·locat a la tanca de la finca de la Seu.
Després de més de deu anys, el nostre bruc té poc desgast i encara conserva una bona ocultació, però recomanem canviar-lo cada deu o dotze anys perquè tingui la màxima ocultació i el client pugui tenir total privacitat en el seu habitatge.

 

 


 

Bruc natural recentment recol·lectat a les muntanyes properes a les nostres instal·lacions.
A causa de la pluja que ha caigut, l'arbust està verd en totes les seves ramificacions, per aquest motiu de vegades lliurem els rotllos de bruc natural amb parts de les fulles en verd que progressivament van perdent el color verd i agafant la tonalitat marró de sempre.
El bruc recol·lectat sempre és d'origen nacional.

 

 


 

Un dels nostres camions carregat amb 60 rotllos de bruc natural per tanques de jardí, destinat a una finca particular d'una urbanització dels voltants de Sant Cugat a Barcelona.
El bruc ecològic d'alta ocultació es col·locarà a la tanca de panell plegat que també hem subministrat anteriorment al client perquè els seus operaris de manteniment puguin muntar abans del nadal.
El client té una empresa de construcció i normalment treballa amb nosaltres tant a tanca artificial girona com en tanques de jardí i bruc natural per tanques.

 

 


 

Muntatge en la tanca d'un habitatge familiar que consta de pals quadrats galvanitzats i panells plegats amb els seus accessoris corresponents.
S'han tallat diversos panells a mida per equilibrar i igualar els panells en la tanca ja que tenia diferents cantonades.
També s'ha muntat el nostre tanca artificial nacional que té 6 anys de durabilitat de color i fulla, que veient la tanca que ha col·locat el veí no té res a veure.
El client ja va muntar anteriorment nostre tanca artificial de qualitat i vist els resultats ha decidit tornar a comprar-nos per posar-lo a la nova tanca.
 

 

 

 


 

Un palet de tanca artificial de qualitat que s'ha enviat a Galícia per a la seva col·locació a la tanca de quatre cases adossades de nova construcció que els veïns han volgut amagar al jardí amb el millor tanca artificial que fa anys existeix al mercat.
Gràcies al sr. Jesús que ja ens havia comprat per al seu habitatge que té a la costa, ha convençut als seus veïns perquè confiessin en tanca artificial girona per adquirir el nostre tanca artificial amb 6 anys de garantia i de fabricació totalment nacional.
El grau d'ocultació del nostre producte és molt més gran que els productes de lla competència gràcies a les més de 145 varetes dobles que té cada rotlle de tres metres de longitud.
Si vostè vol amagar la seva tanca del seu habitatge, pati, jardí o piscina, no ho dubti i no li doni més voltes, contacti amb els nostres comercials i adquireixi una tanca artificial verd de màxima qualitat i fabricat a la nostra fabrica situada a la província de Girona.

 

 


 

Un dels nostres camions carregat amb rotllos de bruc per lliurar a Barcelona per a una comunitat de veïns que la setmana passada li vam acabar de col·locar la tanca de la zona de la piscina i aquesta setmana passada li hem muntat els 60 rotllos de bruc d'1.8m de alçada.
Es tracta d'una urbanització exclusiva que han decidit posar el nostre bruc ecològic natural per tenir la màxima ocultació possible per seguir gaudint d'una exclusivitat i privacitat durant tot l'any.
Un cop col·locat el bruc de qualitat, la finca guanya en ocultació i sens dubte el bruc natural ofereix un toc rústic als habitatges ja que estan situades enmig de zones verdes envoltades de

 pins.

 

 


 

Rotllos de bruc de tres mesures diferents preparats per paletitzar i exportar a França per a un client que distribueix el nostre bruc natural de qualitat i d'aproximadament 4 cm de gruix per totes les zones franceses.
Gràcies a aquest client nostre bruc pot arribar a tots els clients francesos perquè puguin col·locar-ho en les seves tanques i puguin ocultar els seus jardins.
Ens ha comentat aquest client que anteriorment només venien bruc xinès que es distribuïa en bosses de plàstic i al veure el nostre bruc en rotllo i de forma natural, es va quedar totalment sorprès de l'alta qualitat i ocultació que ofereix.
Aquest és el segon enviament en dos mesos i ja estem començant a preparar el seu tercer tràiler per lliurar a principis de febrer.


 


 

Enviament d'un palet de 10 rotlles de bruc d'1.8mx3m per a un client de Madrid que vol col·locar-ho en la tanca del seu jardí.
Aquesta ja és la tercera vegada que ens compra bruc de qualitat ja que es tracta de l'última fase de muntatge de la tanca.
El nostre bruc natural està fabricat per a cada client de manera que en lliurar-ho, el client ho rep recentment fabricat i encara té parts verdes que un cop muntat a la tanca, crearà major ocultació.
El transport s'ha efectuat amb l'empresa Paletways que lliura a domicili en qualsevol punt europeu.

 

 


 

Material metàl·lic per a tanques del jardí.
Tot el material que vostè necessita per la seva tanca de jardí, tant en material metàl·lic com en material per l'ocultació.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona per a un client de Sant Sebastià que actualment té la tanca del jardí lliure de les tanques naturals que la setmana passada ens ha reconegut que ha tallat a causa de la seva gran grandària, les seves zones amb poca ocultació i el seu costós manteniment mensual.
D'aquesta manera, podrà col·locar en la seva tanca del jardí una tanca artificial verd que garantirà una alta ocultació, una vistositat agradable de color verd molt semblant a l'herba natural i un cost de manteniment zero.
Si vostè està cansat d'haver de tallar mensualment les tanques naturals de la seva tanca que en segons en quina zona no amaga prou ja mes li resulta molt costós el seu manteniment, no ho dubti mes i poseu tanca artificial girona en el seu tanca i ja pot oblidar-de les molèsties que causen els arbustos naturals.
Nosaltres li lliurem el tanca artificial al seu domicili amb les brides necessàries per al seu muntatge i perquè no li falti res per la seva col·locació.

 

 


 

Material metàl·lic per a tanques de jardí en un palet preparat per enviar a un client de Santander per poder-lo col·locar en el seu habitatge adossat.
El material per a tanques consta de pal rodó, malla simple torsió i tensors, filferro i tots els accessoris perquè el client no s'hagi de preocupar per res.
A més tot el material és lliurat a domicili per una empresa de transport.
Disposem de tot el material metàl·lic i d'ocultació per a tot tipus de clients que volen muntar la seva pròpia tanca del jardí.
Aprofiti els descomptes i preus competitius que tenim en material per tanques.

 

 


 

Palé de material metàl·lic per a la tanca del jardí d'un client nostre que ja ens ha demanat rotllos de tanca artificial de qualitat.
Aquest material es col·loqués a la part posterior de la seva parcel·la perquè posteriorment cobrirà amb el bruc natural o el tanca artificial depenent de l'ocultació que li interessi.
El nostre material metàl·lic per tanques és de la màxima qualitat i gruix amb tots els certificats de la CE que gràcies a les nostres compres directes a les fabriques proveïdores podem oferir un molt bon preu amb descomptes per a professionals i particulars que no s'han de preocupar pel transport ja que nosaltres l'hi lliurem al seu domicili en un màxim de 3 dies després d'efectuar el pagament.

 

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial verd per a un client de Madrid que juntament amb tots els seus veïns han anat instal·lant tanca artificial girona en totes les seves tanques del jardí.
Primer a confiar en el nostre tanca artificial va ser el sr. Rodrigo que un cop va col·locar el nostre sistema verd d'ocultació en la seva tanca, els seus veïns no van dubtar a preguntar-li on l'havia adquirit ja que un cop el tanca artificial girona es munta a la tanca, agrada molt als veïns.
El color verd en 2 tonalitats molt semblants, fa que sembli herba natural de qualsevol prat, a més té la millor ocultació i disposa d'una garantia de 6 anys.
El nostre tanca artificial girona és reconegut per la seva qualitat, color i durabilitat.

 

 


 

A la nostra empresa també subministrem tanca artificial de qualitat a clients particulars, sigui quina sigui la seva necessitat de poder adquirir rotllos de tanca artificial, en aquest cas ens referim a un client d'Astúries que ens ha demanat 12 rotllos de tanca artificial per tanques de jardí de una mesura poc comú ja que es tracta d'0,80 metres d'altura.
Aquestes mesures les fabriquem segons la comanda de cada client per ser mesures poc sol·licitades, però no per aquest motiu deixem de servir-les.
El client ha aixecat un mur d'un metre davant d'una malla metàl·lica de 1.8my a la zona vista de 0,80m col·locarà nostre tanca artificial girona per donar-li un toc de color i ocultació.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial de qualitat, per a un client d'un àtic de Barcelona per col·locar-ho en la malla metàl·lica de la seva última planta i poder guanyar intimitat en els moments de relax.
Anteriorment aquest client tenia muntat a la tanca una tanca artificial de baixa qualitat adquirit a internet que li ha aguantat poc més d'any i mig, per aquest motiu ens ha exigit a l'hora d'adquirir el nostre tanca artificial girona que sigui d'alta qualitat a causa de que vol una tanca que l'aguanti molt més temps.
Per això el nostre tanca artificial per tanques, és l'únic amb referència registrada que supera tots els requisits de la CE.

 

 


 

Palet de sero artificial girona per a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge per tenir mes intimitat amb els veïns.
En aquesta promoció de cases adossades, ja existeixen 3 veïns que anteriorment han adquirit el nostre seto artificial de qualitat i poc a poc es van animant els altres al veure el bé que queda un cop col·locat a la tanca.
El seu color verd, la seva ocultació i la seva qualitat és el que fa que els clients es decideixin pel nostre producte a l'hora d'ocultar la seva tanca.
No ho dubti, si vostè està cansat de no tenir intimitat amb els veïns i amb la gent que passa pel carrer, animeu-vos a col·locar tanca artificial girona a la tanca del seu jardí i comenci a gaudir d'una tranquil·litat i intimitat al seu habitatge.
Seto artificial Girona no fabrica per a altres marques, som els únics fabricants d'aquest tipus de productes.

 

 


 

Trailer amb 300 rotllos de bruc ecològic per tanques de 2 metres d'altura per exportar.
Es tracta d'un client que es dedica a la venda de tanques metàl·liques per al jardí amb mes de 4000 clients al seu país.
És un dels majors fabricants de material metàl·lic per tanques que exporta els seus productes arreu del món.
Des de la nostra empresa hem tancat un contracte comercial de subministrament d'un tràiler mensual ampliable l'any que ve.
Vist les bones expectatives de venda i la bona acollida que ha tingut el nostre bruc natural fora del nostre país, ens ha permès ampliar la nostra fabricació per poder abastir a tots els nostres clients.
Amb aquesta nova col·laboració comercial, el nostre bruc per tanques ja s'exporta a 5 països de la Unió Europea.

 

 


 

Bruc natural de les muntanyes per a un client de Madrid que vol cobrir la tanca del seu jardí de la nova casa que ha adquirit.

El bruc natural se serveix en rotllos compactats de 3 metres de longitud per l'altura que desitja el client, a mes el nostre bruc té la màxima ocultació i es fabrica per a cada client.  El bruc es pot utilitzar per posar en tanques de jardí, tancats metàl·lics, sostres de cases de fusta, ... 

És un producte natural recol·lectat a les muntanyes properes a la nostra fabrica per reduir al màxim la contaminació i consolidar el nostre producte com a producte de proximitat.

 


 


 

Una de les nostres furgonetes carregada amb 230 rotllos de tanca artificial decoratiu de 2 metres per a un client de Tarragona per cobrir una obra encomanada per una constructora que actua a nivell nacional amb diferents obres repartides per diferents ciutats.
L'obra consisteix en cobrir les tanques de la zona on comencessin a construir l'edifici perquè les persones externes a la construcció no puguin visualitzar els diferents materials que es resguardaran a l'interior.
Aquest client es dedica a la intermediació de grans obres i després de proporcionar per escrit les diferents garanties, estudis i documentació del nostre tanca artificial per tanques, s'ha decidit pel nostre producte ja que és l'únic amb marca registrada del mercat i la que disposa de tota la documentació necessària exigida per la CE.
Agrair al sr. de Blas per la seva confiança en el nostre producte i en la seva continuïtat en l'adquisició del nostre tanca artificial girona.
 

 


 

Diferents rotllos de diferents mesures de tanca artificial verd per a la venda al detall, destinada a qualsevol clients tant si vol ocultar la seva barana de la terrassa com el seu trosset de tanca perquè el veí no el vegi.
Enviem a domicili nostre producte tant si es tracta d'una gran quantitat com d'un parell de rotllos.
Consulti amb el nostre departament de vendes i li informessin del cost, del producte i del transport fins al seu domicili perquè vostè no es preocupi de res.
Confiï en tanca artificial girona tant per qualitat, durabilitat i un preu molt competitiu per tractar-se d'una tanca artificial amb 6 anys de garantia i recordi que NO fabriquem per altres marques, només pot adquirir el nostre tanca artificial de qualitat al nostre web.
 

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial per a un client d'Alzira perquè pugui col·locar-ho en la tanca de la seva finca privada.
Ja és el segon palet que li hem enviat al sr. Peter per al seu habitatge, que ens ha reconegut la seva alta qualitat i ocultació respecte a l'anterior tanca artificial adquirit a internet d'origen desconegut.
Per aquest motiu recomanem que a l'hora d'adquirir una tanca verda artificial per a la seva tanca, es fixi bé en la qualitat, ocultació i garantia que se li ofereix ja que només tanca artificial girona disposa de ser una marca registrada per a major seguretat dels clients .
El nostre tanca artificial disposa de tota la documentació que ho acredita a ser possiblement el millor tanca artificial de qualitat que es ven a dia d'avui.
 

 


 

Palé de bardissa artificial per tanques de 2 metres d'altura per a un client de Madrid, el seu habitatge no té d'ocultació exterior i ha adquirit el nostre tanca artificial girona amb registre de marca comercial per poder cobrir la tanca externa i d'aquesta manera disposarà de més intimitat en seu jardí.
A l'hora de decidir-se per col·locar tanca artificial verd en la seva tanca, no es confongui i confiï en una marca reconeguda amb els seus 6 anys de garantia com és tanca artificial girona.
El nostre producte artificial ha passat les seves respectives proves de qualitat i durabilitat exigides per la CE, per garantir als nostres clients que estan adquirint una tanca artificial de qualitat al millor preu.
Confiï en la nostra marca, cada vegada hi ha mes clients que ens recomanen, al final col·locar tanca artificial girona en el seu tanca del jardí li resultarà més econòmic ja que durarà fins a 4 vegades més que qualsevol tanca artificial decoratiu que hi ha al mercat.
 

 


 

Bruc natural ecològic recentment fabricat per a una clienta d'un habitatge adossat d'un poble de la Costa Brava.
Actualment la clienta té bruc en la seva tanca del jardí que va posar fa un parell d'anys, adquirit en una de les grans superfícies que hi ha a la zona.
La clienta ha decidit canviar-causa del seu mal estat i la seva poca ocultació després de dos anys d'estar col·locat en la seva tanca.
En lliurar el nostre bruc natural, la clienta queda totalment sorpresa per la gran ocultació i el gruix de 4 cm que té el nostre bruc a diferència del bruc d'origen oriental.
Realment amb només veure la cara de satisfacció dels nostres clients a l'hora d'adquirir els nostres productes, ens dóna empenta per segur treballant dia a dia ia seguir fent bé la nostra feina
.
 

 


 

 

Realització d'un muntatge de bruc natural a la tanca d'una terrassa d'un àtic de Barcelona.

El client ha contactat amb la nostra empresa per telèfon després de localitzar-per internet i valorar la trajectòria de la nostra empresa i la qualitat del nostre bruc natural.


L'obra ha consistit en la substitució del bruc xinès que existia a la tanca, reforçar els filferros existents amb la col·locació de mes filferros i tensors per garantir una bona subjecció i resistència del nou bruc ecològic totalment natural.

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 


 

Palet de bruc natural ecològic per a un client particular per poder posar-lo a la tanca del seu jardí i poder evitar que els vianants el vegin al jardí i pugui gaudir de la barbacoa sense preocupar-se dels veïns ni de les mirades indiscretes.
Bruc fabricat de forma artesanal amb filferro galvanitzat de qualitat i amb una ocultació envejable, en definitiva la millor manera d'ocultar nostre habitatge sense haver d'aixecar una paret.
Si vostè vol col·locar bruc de qualitat en la seva tanca del jardí o de la piscina, no dubti en contactar amb nosaltres i rebrà el bruc directament al seu domicili sense haver de preocupar-se a llogar una furgoneta o anar a recollir-lo, la nostra empresa disposa de diverses furgonetes per al repartiment diari i també tenim diverses empreses de transport que ens agilitzen la feina, lliurant els palets de bruc a casa de cada client.

 

 


 

Anomenem un dels diversos palets que s'han enviat aquesta setmana a diferents destinacions peninsulars, concretament per a Muntatges industrials Caorza sl de la població malaguenya de Algodonales .
Aquest nou client és una empresa de Màlaga que es dedica al muntatge de tancaments d'alumini i derivats i ha apostat per començar a anar amb les tanques dels seus clients el nostre tanca artificial girona amb una qualitat de producte difícil d'igualar.
Estem totalment convençuts que la seva nova aposta pel nostre seto artificial de qualitat, serà un èxit en cadascun dels seus muntatges.
Volem agrair al sr. José Carlos la seva confiança en la nostra empresa i al seto artificial girona.

 


 


 

Tanca de bruc de 4 cm de gruix en uns habitatges particulars que han col·locat bruc natural rústic en la seva tanca per tenir mes intimitat a l'interior dels seus jardins.
Com es pot veure a la foto, el bruc és molt espès i oculta perfectament l'interior dels habitatges.
S'ha usat tanca de bruc natural, per atorgar més naturalitat als habitatges i per aportar un toc rústic i més confortable.
El bruc s'ha fabricat exclusivament per als clients perquè rebin un bruc acabat de tallar i que aporti la màxima ocultació que aquest tipus de tancaments aporta a les tanques.
Si vostè està interessat en col·locar bruc natural en la seva tanca del jardí, no ho dubti i demani pressupost a la nostra web www.valladebrezo.com  o www.setoartificialgirona.com

 

 

 


 

Enviament de mes rotllos de bruc per a una constructora de Barcelona que està realitzant una promoció d'habitatges a Sant Cugat del Vallès.
Com es pot comprovar a la fotografia, l'obra està en ple rendiment per poder finalitzar la segona fase i poder començar l'última fase per començar a realitzar el muntatge del bruc a les tanques perimetrals de la finca.
Un cop col·locat el bruc a les tanques, els habitatges queden totalment finalitzades per lliurar als compradors, un habitatges realitzades amb materials de qualitat per oferir als clients unes garanties d'obra.

 

 


 

Panells plegats galvanitzats de 1,20 metres d'altura amb pal quadrat verd per a un client de Bizkaia que ja ens ha comprat tanca artificial girona per posar al seu tanca i que vol augmentar la longitud de la tanca del jardí perquè una vegada acabada la piscina pugui col·locar aquests panells plegats i posteriorment muntar el tanca artificial verd a continuació de la tanca artificial que va muntar fa un parell de mesos.
Tal i com podrà comprovar el nostre client, el tanca artificial que ha muntat al juny, té el mateix color i les fulles verdes que el que li hem lliurat de fa 3 dies, la qualitat i durabilitat en el nostre tanca artificial girona està totalment garantida.
Per això recomanem als clients que si volen amagar la tanca del seu habitatge, jardí, piscina, .. no dubtin i no se la juguin, confiïn en tanca artificial girona que estem convençuts que encertessin en la decisió i una vegada col·locat, entendran perquè cada dies més persones confien en el nostre producte a l'hora de triar un tanca artificial per al jardí.
Informem als clients que ÚNICAMENT es pot comprar tanca artificial girona a  www.setoartificialgirona.com   

 

 


 

Un de diversos palets de tanca artificial girona que s'han enviat aquesta setmana per tota la geografia.
Es tracta de 25 rotllos de rotlles de 2 metres per cobrir una tanca de malla metàl·lica que un club de tennis d'una població propera a Madrid.
Els clients que la majoria són socis d'aquest club, han triat la nostra tanca amb tanca artificial d'alta qualitat gràcies al sr. Cifuentes que fa un parell de mesos ens compro tanca artificial de fabricació nacional per cobrir la zona de la piscina de casa seva i un cop muntat l'ha sorprès la qualitat i l'ocultació del nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Bruc ecològic natural de 2 metres d'altura per a un client d'una urbanització particular d'una població propera a Saragossa.
El bruc de 4 cm de gruix anirà destinat a col·locar-se en la tanca metàl·lica que el client té al voltant de la seva finca.
Aquest bruc està fabricat amb matèria primera de primera qualitat, recol·lectada pels nostres operaris en les muntanya i teixit amb filferro galvanitzat de llarga durabilitat perquè subjecti tot l'entramat de fulles i tiges del bruc.
El bruc natural teixit per tanques és un producte semi artesanal que es fabrica a l'Empordà i es recol·lecta a les muntanyes de les Gavarres, ideals per a la proliferació d'aquest arbust.
Si vostè està buscant tanques de bruc o bruc per la seva tanca, no ho dubti mes i contacti amb nosaltres per consultar preus i característiques dels nostres productes, el sorprendrà l'alta qualitat i els nostres preus ajustats.

 

 


 

La nostra fàbrica de bruc a ple rendiment per proveir els nostres clients particulars, professionals i exportacions a França, Bèlgica i la resta d'Europa.
Tenim matèria primera acabada de collir i de gran qualitat per començar a teixir amb el filferro galvanitzat les comandes de tots els nostres clients.
Aquest mes disposem de diversos rotllos de 0,80m en estoc, restes d'una fabricació per a exportació que sortiran a un bon preu, no dubti en consultar-nos.
 

 


 

Bruc natural lliurat a un client d'una casa adossada dels voltants de Barcelona perquè pugui cobrir la tanca de la seva finca que actualment té col·locat un bruc oriental de mala qualitat que no amaga res la finca.
Com es pot veure a la foto, vam lliurar a domicili qualsevol quantitat de rotllos de bruc, des de 3 rotllos a 300 rotllos de bruc que entren en un tràiler de 13 metres de longitud.
Cada client particular pot demanar-nos bruc, l'hi lliurem a domicili sigui quina sigui la seva comanda.
D'aquesta manera facilitem la compra als nostres clients que una vegada realitzada la comanda, només els queda esperar el bruc lliurat a la porta del seu domicili.
Pot consultar preus sense compromís i diferents promocions que al llac de l'any anem facilitant.

 

  

Rotllos de bruc natural acabats de fabricar per enviar a un client de Madrid per a la casa d'una urbanització als afores.
És la segona vegada que el sr. López ens compra bruc natural per acabar de col·locar-ho en la segona fase de la tanca del jardí que delimita amb la finca del veí que també ens ha comprat bruc.
El nostre bruc natural està acabada fabricat per a cada client, d'aquesta manera la seva ocultació és molt elevada i un cop muntat a la tanca es pot apreciar la seva qualitat.
Cada rotlle de 2 metres sol pesar al voltant d'uns 34kg, això vol dir que estan fabricats de manera artesanal i amb el gruix que li correspon perquè una vegada muntats en la tanca ocultin el jardí de mirades exteriors.

 

 


 

Lliurament de 40 rotllos de 1.8mx3m de bruc per a un client particular de Granollers per poder instal·lar-lo a la tanca de la seva finca.
Un cop col·locat el bruc a la seva tanca, el client gaudirà d'una excepcional ocultació que garantirà una seguretat i distinció en el seu xalet.
També vol col·locar bruc a la zona de la piscina perquè mentre s'estigui banyant, no li puguin veure des de l'exterior.
El bruc natural de 4 cm de gruix és ideal per muntar-ho en la tanca que delimita la casa, la parcel·la, la zona de piscina, la zona de joc dels infants, .. una vegada que vostè ho ha col·locat començarà a notar una sensació de seguretat i tranquil·litat de la forma més natural possible.

 

  

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que ha realitzat una segona compra per poder-li regalar al seu germà la nostre bardissa artificial girona i el pugui col·locar a la tanca del jardí, ocultant el seu habitatge i la piscina de les mirades externes a l'habitatge.
Un cop muntat el seto artificial de qualitat al seu jardí, podrà comprovar la diferència d' ocultació, en el color i en la qualitat que hi ha entre el nostre producte i el seto artificial de la competència.
Benvolgut client, pensi que si vostè inverteix una mica en la qualitat del nostre seto artificial girona, surt més a compte que comprar un seto artificial de les altres marques que al pas dels dos anys es fará malbé i haurà de canviar-lo per un altre amb tot el que resulta tornar a treure-ho i col·locar el nostre que pot estar tranquil com a mínim els primers 6 anys des de la seva col·locació.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per a un dia de repartiment a domicili dels nostres rotllos de tanca artificial girona.
Per facilitar la compra als nostres clients, disposem d'un sistema de repartiment cada tres dies amb els nostres vehicles i també comptem amb l'empresa Tipsa que es dedica al repartiment de paqueteria a domicili i quan es tracta de més quantitat, s'envia amb palets amb la empresa Palletways o Intereco, segons la província a la qual es destina la mercaderia.
Un cop el client accepta el pressupost i es visualitza el pagament, el tanca artificial girona a 24 hores o 36 hores, depenent de l'empresa de transport i del lloc de destinació, el client rep el tanca artificial girona.
No ens cansarem d'informar als nostres clients que una vegada adquireixin en el seu habitatge nostre tanca artificial girona, no el deixin al sol, de cap manera deixin el producte a l'exterior amb l'embolcall de plàstic que només el protegeix de la pols i la brutícia, no del sol que fa un efecte lupa i crema les fulles verdes, anul·lant totalment la garantia del fabricant.

 

 


 

S'ha entegat una comanda de diversos rotlles de seto artificial girona per a un client particular d'una finca d'una urbanització pròxima a la platja perquè el client pugui ocultar la seva tanca de la piscina amb el nostre producte de qualitat.
Aquest tipus de tanca artificial girona está fabricat amb mes de 145 varetes per rotlle que són mes de 30 varetes per rotlle que els que ofereix la competència, d'aquesta manera ens assegurem que el nostre
seto artificial girona tingui la màxima ocultació que la que pot oferir qualsevol seto artificial dels que hi ha al mercat.
Les varetes són dobles i galvanitzades que aguanten de sobres el pes de la bardissa artificial, la qual cosa fa del nostre seto artificial girona el mes espès del mercat amb diferència.
Que no el confonguin a l'hora de triar el seu seto artificial, asseguri que no perd el color en 2 anys i que tampoc perdi el full i per descomptat de la garantia.
Per això només a seto artificial girona vostè pot trobar el millor seto artificial del mercat, estem totalment convençuts.

 

 


 

Aquesta setmana hem subministrat rotlles de 2m de seto artificial girona per a una empresa de construcció i muntadors de Barcelona (www.treballsverticalscervantes.com) que ha confiat en el nostre producte per la seva qualitat, resistència de 6 anys de garantia i per la seva ocultació.
Es tracta d'una obra en unes terrasses d'uns veïns de l'àtic d'una promoció d'habitatges pròximes a la www.torreagbar.com
Primer s'ha col·locat panells plegats verds amb els seus respectius pals quadrats i per finalitzar es cobriran amb el nostre tanca artificial girona perquè l'obra quedi perfecta i els clients totalment satisfets.
Agrair a la sr. Sara seva confiança en el nostre tanca artificial girona i que aviat puguem tornar a treballar junts.

 

 


 

Es tracta d'un client que ja és la segona vegada que ha confiat en el nostre producte i ha acabat de posar el nostre seto artificial girona en el seu tanca del jardí, concretament a la zona posterior de la finca que delimita amb un parc recreatiu per als nens.
L'informem que només a la nostra web de www.setoartificialgirona.com pot trobar el nostre producte, no es confongui, només la nostra empresa ofereix seto artificial girona de fabricació nacional i amb 6 anys de garantia.
Benvolgut client, no es deixi enganyar a l'hora de comprar tanca artificial de qualitat, l'informem que ens hem trobat amb clients que buscaven per internet el nostre tanca artificial de qualitat i s'han confós, comprant en altres webs un producte de baixa qualitat, pensant que estaven comprant el nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Lliurament a domicili de rotlles de 1.5mx3m de bardissa artificial girona per a un client que vol ocultar la seva piscina de les mirades dels veïns.
Ha escollit el nostre seto artificial de qualitat gràcies al fet que un familiar seu que ha adquirit la nostre bardissa artificial de 6 anys de garantia ens ha recomanat.
El sr. Gonzalo una vegada tingui la seva tanca amb el nostre seto artificial girona s'adonarà que no té res a veure amb les tanques artificials que ha vist fins ara ja que el seu color verd, la seva textura i el seu ocultació de mes de 150 varetes per rotllo fan de la tanca artificial girona, la millor opció a l'hora de decidir-se per comprar un excel·lent sistema d'ocultació per la tanca del nostre jardí.
 

 


 

Obra d´una tanca a Costa Brava, tanca de simple torsió i colocació de bardissa

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 


 

Palé de rotlles de 1.2m de bruc natural per a un client de Madrid per a la seva posterior muntatge en la tanca del jardí del seu habitatge.
El nostre client s'ha decidit pel nostre bruc gràcies a que el seu veí fa un parell de setmanes que ens va comprar dos palets per també muntar-ho a la seva finca i d'aquesta manera poder tenir una bona ocultació sense necessitat de fer una paret d'obra i poder gaudir d' un entorn natural.
Agrair als nostres clients que ens han comprat el bruc natural i estem satisfets que els hagi agradat el resultat final una vegada col·locat en els seus tanques del jardí.

 

 


 

Client a Barcelona, ampliació tanca del jardí i col-locació de bruc

 

Aquesta setmana passada, operaris de la nostra empresa s'han desplaçat a un habitatge d'una població propera a Barcelona per fer una ampliació de l'altura de la tanca del jardí i de la seva posterior col·locació de bruc, coincidint amb la festa major de la població i la voluntat del client a col·locar bruc i evitar els sorolls i mirades dels vianants i veïns que visitaven les atraccions aposentades prop del seu habitatge.  

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

 


 

Diferents comandes de seto artificial girona per a clients particulars de les diferents poblacions perquè els nostres clients puguin col·locar-ho en les tanques del seu jardí. Cada vegada més els clients es convencen que adquirir una tanca artificial de qualitat surt molt més rendible que buscar preu barat i adquirir seto artificial oriental d'origen xinès que no ofereixen tanta garantia i no tenen res a veure amb el nostre producte.

El nostre tanca artificial girona està totalment fabricat per nosaltres a la nostra fàbrica com es pot veure en les innombrables fotos que vam incloure al nostre web. Per aquest motiu estem totalment convençuts gràcies als comentaris dels nostres clients que el nostre producte cada dia té més acceptació en el món de les ocultacions perimetrals que hi ha al mercat.

 

 


 

Enviat un palet de seto artificial girona per a un client d'una urbanització de Sant Sebastià dels Reis perquè pugui posar-lo a la tanca del seu jardí. Aquest client ve recomanat pel sr. López que ens va comprar la setmana passada seto artificial de qualitat per a la seva tanca de la piscina i realment ha quedat tan satisfet que ens ha recomanat al seu veí perquè es decanti per adquirir el nostre producte que realment sorprèn un cop muntat a la tanca ja que té la major ocultació del mercat, realça per millor l'estètica de l'habitatge amb el seu color verd praderia i per la seva qualitat que es manifesta amb només col·locar-ho en la nostra tanca sigui del jardí, la piscina o de limitació amb els veïns.

 

 


 

Bruc natural acabat fabricat de 1.2mx3m col·locats en un palet per a un client de Casarrubios de la Muntanya a Toledo.

El client ha contactat amb nosaltres per internet i s'ha decidit pel nostre producte per la seva qualitat i per ser un producte natural de 4 cm de gruix.

Estem totalment convençuts que un cop tingui el nostre en la seva tanca del jardí quedarà satisfet de la seva compra i els seus veïns li preguntessin on poden adquirir aquest producte.

 

 


 

Enviament de 38 rotlles de bruc de 2m d'alçada per a unes cases d'una comunitat de propietaris de Pozuelo d'Alarcón (Madrid).

El bruc enviat està acabat de fabricar per cada client perquè tinguin en la seva tanca el millor bruc natural del mercat al millor preu a part que l'hi lliurem a domicili per a la seva total comoditat. El nostre bruc és ideal per col·locar-lo en tanques de jardí, tanques de piscines, tanques separadores entre veïns, tanques de pistes de tennis, pistes de pàdel, tanques de zones recreatives, ..

Els rotlles de bruc estan enrotllats en forma de persiana per afavorir la manipulació i el transport, un cop desenrotllats, la seva longitud més o menys és de 3 metres i el seu gruix aproximat és de 3 a 4 cms.

Només pensar que estem parlant d'un producte artesanal molt difícil de fabricar en les mateixes mesures, pes i gruix, però de totes maneres el nostre bruc té una ocultació molt bona un cop muntat a la tanca. .

 

 


 

Una de les nostres furgonetes carregades amb rotlles de bruc natural per repartir a uns clients d'una zona de la província de Barcelona, concretament en una urbanització de Castelldefels, un xalet de Sitges, unes cases del Masnou i per a un hotel de Mataró.

Els enviaments es realitzen a domicili pels nostres operaris que li lliuressin el bruc a una hora prèviament acordada per la nostra encarregada de logística.

Els rotllos de bruc sempre vénen enrotllats i subjectes amb un flexo de color negre que ajuda a la seva manipulació i transport.

 

 


 

    Obres : Muntatge de bardissa artificial Girona, malla metàl·lica simple torsió

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Rotllos de tanca artificial per enviar a un client de Madrid que ho vol muntar a la tanca del jardí.
El nostre tanca artificial Girona, es distingeix dels altres per la resistència a les inclemències, la forta estructura de la carcassa de les varetes i per les seves fulles de dos colors verds molt similars a la gespa natural que confonen només amb veure-ho.
La seva agradable textura i el seu color fan que cada client quedi totalment satisfet un cop l'han muntat en la seva tanca de jardí.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per una tanca d'un xalet d'una urbanització privada.

El client vol muntar bruc a la seva tanca per tenir mes privacitat i poder gaudir amb la família de la tranquil·litat que ofereix el nostre producte natural.

Com es pot veure a les fotos, el bruc està acabat de fabricar perquè cada client tingui el bruc en perfectes condicions d'ocultació.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona per a un client de Montsó (Osca) per poder muntar a la seva valla de jardí i poder gaudir d'una major privacitat i de tenir tot l'any la tanca amb tanca verda, molt similar a la gespa natural de les prades sense haver de regar ni podar.

Seto artificial Girona és la millor opció per tenir la tanca sempre de color verd praderia sense manteniment ni insectes ja mes poder gaudir d'una ocultació envejable. 

 

 


 

Un dels palets que Seto Artificial Girona ha enviat aquesta setmana a un client d'Entrambasaguas (Cantàbria) perquè el puguin muntar en la tanca del seu jardí i poder gaudir aquest estiu de la tranquil·litat que els veïns no tafanegin en la seva vida quotidiana i de tenir la tanca de la piscina en un color verd natural durant tot l'any sense preocupar-se de gastar aigua en el reg i podar els arbustos quan arriba el bon temps.
Si vostè busca una bardissa artificial Nacional fabricat a la nostra empresa i amb total confiança que no perdrà ni el color ni les fulles, no dubti en contactar amb nosaltres, un cop adquireixi nostre tanca artificial girona i el col·loqui en la seva tanca de jardí, serà la enveja dels seus veïns, s'ho garantim, no trobarà un altre seto artificial girona en el mercat, som els únics fabricants d'aquest tipus de producte.
No fabriquem per altres marques ni venedors per internet.
Només oferim garantia per la Bardissa Artificial girona.

 

 


 

Muntatge de tornapuntes verds de 3,5m de longitud per reforçar la tanca de malla simple torsió amb bruc natural de 2m d'alçada d'una finca privada.

S'ha procedit a la col·locació en cada pal de brides doble per poder subjectar els tornapuntes i posteriorment poder fixar la malla simple torsió amb el bruc, d'aquesta manera els tornapuntes ajudaran a estabilitzar la malla amb el bruc en dies de fort vent. 

 

 


 

Muntatge d'una tanca amb panell metàl·lic de 2 m d'alçada per a un client particular que vol amagar el seu jardí de les mirades dels veïns de davant i poder tenir mes intimitat.

Respectant les parets veïnals, s'han col·locat pals quadrats i panells plegats en la part del jardí que limita amb els dos veïns de davant.

També un cop s'ha acabat amb el muntatge dels pals i plafons, hem muntat bruc natural a la tanca perquè aporti un toc rústic al jardí i a tota la casa.

 

 


 

Rotlles de bruc natural per tanques, lliurat a un client d'una població costanera propera a Barcelona, la comanda de bruc consta de 15 rotllos de 1m d'alçada per poder-los col·locar a la tanca que hi ha entre veïns ja que els interessa privatitzar el seu jardí i la seva zona de bany de la piscina.

El nostre bruc s'ha fabricat especialment per a aquest client. El bruc lliurat encara té parts de color verd i una bona ocultació. 

 

 


 

Bruc natural de 2m d'alçada per poder posar-lo a la tanca que envolta una part del col·legi privat d'una població dels voltants de la província de Tarragona, el muntatge en qüestió es realitzarà en 4 parts, segons es vagi muntant la nova tanca perimetral per privatitzar millor l'estada dels alumnes.

 

 


 

Enviament de 50 rotllos de bruc natural de 1.8m d'alçada per poder-lo muntar a la tanca del jardí d'una finca privada dels voltants de Barcelona, el client ja és la segona vegada que ens promociona el nostre bruc ja que als seus dos veïns també els hem subministrat els nostres rotllos de bruc natural per les seves tanques del jardí. Com es pot veure, el bruc està acabada fabricat per al client en qüestió, fabriquem per comandes per això disposem d'un bruc natural de qualitat.

 

 


 

Palet amb pals metàl·lics verds de 1,20m de longitud per enviar a un client que a adquirit material metàl·lic per poder fer el tancament de la seva parcel·la amb pals rodons, malla simple torsió i els seus tensors i accessoris corresponents.

Posteriorment vol muntar la nostre bardissa artificial Girona ja que ha vist la tanca del seu veí amb el nostre producte i els ha agradat molt pel seu color verd i la seva ocultació a mes de comprovar que fa quatre anys que està muntat i no ha perdut ni el color ni les fulles i es manté en perfectes condicions.

Subministrem qualsevol tipus de material metàl·lic i els sistemes d'ocultació mes venuts i adquirits a l'hora de cobrir una tanca metàl·lica.

 

 


 

    Colocació tanca de poste quadrat verd amb panell plegat verd

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona per un distribuïdor nostre de la Rioja que ens ha demanat 3 mides diferents per col·locar en una tanca d'un habitatge particular.
Com es pot apreciar a la fotografia, els palets es cobreixen amb cartró a la part superior a causa de l'arribada del bon temps i la major afluència dels raigs solars, d'aquesta manera protegim la nostre bardissa artificial i evitem que els raigs solars malmetin la qualitat del producte.
Un cop tret en una zona coberta l'embolcall plàstic del rotllo de bardissa artificial podem muntar a la nostra tanca sense cap problema ja que el color verd i les fulles de la bardissa artificial perduressin molts anys.
El transport del palet va a càrrec de l'empresa www.transportesmercanciasintereco.es
El servei de lliurament és de 24h normalment a les capitals i voltants.

 

 


 

Enviament d'un palet mini-doble de Seto Artificial Girona per a un client de Sòria que repeteix en la compra del nostre producte per qualitat-preu.
Fa uns anys va comprar bardissa artificial oriental i al cap de 2 anys s'ha vist obligat a col·locar una bardissa artificial de qualitat i que li duri bastants anys sense perdre ni el full ni el color.
Gràcies a la seva compra i que ha col·locat el nostre bardissa artificial girona en el seu tanca de jardí, els seus veïns ens han comprat diversos rotllos per provar com els queda en el seu habitatge.
Estem convençuts que el nostre tanca artificial girona serà del seu gust i que van a augmentar la seva compra del nostre producte.
Podeu veure mes informació a www.setoartificialgirona.com

 

 


 

Seto verd artificial d'1 m en un palet per enviar a la Corunya per a un client que ha comprat una casa nova i vol ocultar el seu jardí amb la nostre Bardissa Artificial Girona.
El nostre producte té la suficient qualitat per aguantar les pitjors inclemències del temps, una vegada mes, hem venut seto artificial girona a un client recomanat pel seu veí que fa cinc anys va adquirir el nostre seto artificial i gràcies a la seva qualitat ens recomana al seu veí cosa que ens enorgulleix que la nostra empresa també es promocioni de boca en boca.
Agraïm al sr. José Luis i al sr. Javier seva confiança dipositada en nosaltres.

 

 


 

Muntatge de seto artificial Girona, el la tanca del jardí d'un habitatge unifamiliar d'un client que ens ha comprat el nostre tanca artificial. Efectuat el muntatge de 40 ml de seto artificial Girona en la tanca esquerra del jardí de l'habitatge per poder mes intimitat i poder treure els arbustos per poder guanyar més espai i temps ja que amb el nostre seto artificial girona per tanques, el nostre client no haurà de podar, regar i treure fulles del seu jardí mai mes perquè el nostre seto artificial sempre estarà verd tant a l'estiu com a l'hivern, no cal reg ni poda ja que amb els seus 6 anys de garantia el sr. Sebastiá podrà gaudir del seu jardí i la seva piscina a mes d'estalviar-se temps i diners en la cura de la tanca.

 

 


 

Preparació a les nostres instal·lacions de bardissa artificial Girona per poder col·locar l'envàs plàstic i poder emmagatzemar-lo per que estigui a punt de distribuir als nostres clients.

 

Operari traslladant amb el toro una gàbia amb bardissa artificial Girona per al seu posterior envasat.

 

Bardissa artificial Girona col·locat i agrupat per mesures per a la seva posterior distribució als nostres clients.

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial Girona amb 6 anys de garantia per a una comunitat de veïns de Soria, asta vegada es col·locarà a la segona fase de la tanca del jardí de la comunitat que fa poc s'ha muntat la malla metàl·lica simple torsió amb pals cremallera i els seus corresponents accessoris també subministrats per la nostra empresa www.valladejardín.com , on els nostres clients poden adquirir qualsevol material metàl·lic per a la seva tanca del jardí i l'hi lliurem al seu domicili per a la seva total comoditat. No dubti a consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com , www.valladejardín.com , tot sobre l'ocultació de la seva llar en tema de tanques, tanca artificial i bruc natural.

 

 


 

Tanca del jardí d'una comunitat de veïns de Sabadell tocant al bosc.
Els veïns d'aquests apartaments han decidit realitzar l'ocultació perimetral de la seva zona enjardinada amb bruc natural de seto artificial Girona per la seva qualitat i llarga durabilitat del bruc recentment recollit.
Com es pot observar en les fotos, el bruc protegeix i privatitza tota la zona comuna del jardí de la comunitat, donant un toc d'elegància i discreció.
Si vostè té un jardí en el qual vol col·locar bruc natural de qualitat i recol·lectat cada 3 dies, no dubti en consultar al telèfon 972.762.221 o al 687.993.699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www.brucnaturalgirona.com.

 

 

 


 

En representació a les nostres diferents empreses, www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  i www.valladejardin.com en relació a la nostra activitat i per poder oferir millors preus, productes nous i una millor gestió als nostres clients, un responsable de les nostres empreses visitarà el proper 26, 27, 28 i 29 de maig, la fira Ferroforma que se celebrarà a Bilbao.

http://ferroforma.bilbaoexhibitioncentre.com/

 


 

Rotllos de bruc natural per a una obra de Barcelona en un bloc d'apartaments.
Es muntaran a l'apartament de mostra per promocionar la promoció de la constructora.
Ja és la quarta ocasió que www.valladebrezo.com subministra bruc natural a aquesta constructora www.lallavedeoro.com


 Si vostè vol cobrir la seva tanca de jardí perquè els seus veïns no el vegin en ell, pot fer com el nostre client, el sr. Marchena propietari d'una finca en una de les millors urbanitzacions de la Madrid.
Que s'ha decidit pel nostre bruc natural recomanat pel seu veí.
Tal com es pot veure en les fotos, es tracta d'un bruc natural de qualitat que encara conserva el seu aspecte natural ja que ha estat fabricat fa escassament 3 dies perquè una vegada lliurat al nostre client, tingui tota la seva consistència i durabilitat.
Aquest bruc serà muntat en la parcel·la del jardí del nostre client per ocultar la zona de la piscina i berenador estival, on assíduament es reuneix amb les seves amistats.
Si vostè també els interessa adquirir un bruc natural en rotllos acabats de fabricar, no dubti en consultar al telèfon 972762221 o al 687993699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www.brucnaturalgirona.com

 

 


 

Tercer palet de seto artificial Girona per a Eivissa (Balears), un grup de veïns d'una comunitat d'apartaments de Talamanca, han decidit posar el nostre seto artificial Girona en la tanca del seu jardí per poder passar l'estiu amb tranquil·litat i gaudir de la seva piscina amb total intimitat.
Seto artificial Girona és una marca reconeguda de ser l'únic seto artificial 100 /. NACIONAL, fabricat a la província de Girona que es distribueix a tot l'estat, directament al seu domicili perquè vostè disposi del nostre producte sense preocupar-se de res.
No es confongui, seto artificial Girona no fabrica per a altres marques, la gran majoria de seto artificial que es ven a internet és d'origen oriental.
Seto artificial Girona NO es responsabilitza de les garanties dels setos artificials no adquirits a la nostra empresa.
Si vostè té un jardí en el qual vol col·locar seto artificial Girona o bruc natural de qualitat i recol·lectat cada 3 dies, no dubti en consultar al telèfon 972.762.221 o al 687.993.699, també pot consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www.brucnaturalgirona.com.

 

 


 

Bruc natural en rotllos de 1.50mx3m per a una obra de nova construcció en una urbanització d'una capital.
El client vol començar el muntatge del bruc per la zona posterior del jardí i prosseguir més endavant un cop acabat el xalet per cobrir els 1.300m2 de la parcel·la.
Estem convençuts que el sr. d'Álvarez estarà satisfet del nostre bruc recentment fabricat per a ell.
Si vostè té un jardí en el qual vol col·locar bruc natural de qualitat i recol·lectat cada 3 dies, no dubti en consultar al telèfon 972.762.221 o al 687.993.699, també pot consultar les nostres webs a
www.setoartificialgirona.com , www.valladebrezo.com  o www.brucnaturalgirona.com

 

 


 

BRUC NATURAL PER TANQUES DEL JARDÍ
Com es pot veure en la següent fotografia, hem col·locat bruc natural de 2 metres d'altura sobre una malla de simple torsió d'un habitatge d'una zona costanera reconeguda per la seva espectacular carnaval.
El nostre bruc realitzarà la cobertura necessària per delimitar visualment i amagar el jardí del nostre client davant els veïns ja que és la forma més senzilla i elegant de cobrir la nostra tanca de jardí.

 

 

Posteriorment també s'ha col·locat bruc natural en tota la tanca lateral d'1,20 metres d'altura sobre un mur d'obra d'1 metre. Aquesta tanca aquesta escalonada i hem tallat el bruc a mida segons la longitud de cada esglaó.

 

 


 

Bruc natural acabat fabricat per la tanca del jardí d'un client, ideal per muntar a la tela metàl·lica de la parcel·la i poder ocultar l'habitatge de l'exterior de la finca.
El bruc natural està fabricat amb un arbust silvestre que es troba a les muntanyes de Girona, ideals per la seva geografia per la proliferació d'aquest tipus d'arbust.
Es destina la tija fi i les fulles per poder fabricar els rotllos de bruc tal com els coneixem ja que la seva tija ajuda a la subjecció del mantell i les fulles serveixen per a l'ocultació.
Per aquest motiu el nostre bruc es fabrica segons les necessitats de cada client, mai ho emmagatzemem i deixem assecar ja que perd les seves característiques naturals.

 

 


 

Rotlles de bruc d'1.5m x 3m per a un client de la província d'Osona per col.Locar-ho a la tanca del jardí del seu habitatge per crear més intimitat a la zona enjardinada.
La tanca de bruc és indicada per al jardí de cases rústiques, jardins de cases de nova construcció, cobrir tanques de la piscina de xalets, per al tancament de la parcel·la de finques, ...
El nostre Bruc Natural Girona, es ideal per a la seva tanca metàl·lica ja que li aporta una molt bona presència i una bona ocultació.
Fabriquem el bruc per tanques segons les compres de cada client, això significa que el client sempre va tindra un bruc recent fabricat amb totes les propietats de l'arbust.

 

 


 

 

Pals metàl·lics de 2,35M d'altura per a una obra d'un constructor de Madrid per a una finca privada d'una urbanització de la zona oest de la capital.
La tanca metàl·lica a col·locar consta de 450 metres lineals de malla metàl·lica simple torsió verd de 2 metres d'altura amb pal rodó verd amb els seus accessoris corresponents.
També es muntaran a la tanca tres portes verdes de 2M d'alçada amb tancament i clau.
Aquest tipus de tanca de jardí és molt utilitzada a dia d'avui per la seva resistència i preu.
Recomanem als nostres clients que els podem fer un pressupost de la seva tanca de jardí amb aquest tipus de material.
Ideal per tanques de parcel·les, tanques del jardí, valles de jardí, tanques de piscina,

 

 

 


 

Enviament de 20 rotlles de malla simple torsió verda de 2M d'alçada amb postes metàl.lics verds de cremallera amb els seus respectius accessoris.
També s'han entregat 2 portes metàl.liques verdes de 2M d'alçada amb pany i clau.
Aquest material és per posar-lo en una finca privada i poder fer el tancament del seu jardí.
Aquest tipus de tanca metàl.lica és dels mes utilitzats per fer el tancament de les finques per la seva resistència i el seu preu ajustat.

 

 


 

  Obra en una urbanització d'una zona costera con col-locació de portas metàl·liques verdes

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>> 

 

 


 

Enviament de 34 rotlles de bruc natural per tanques de jardí per una urbanització de Ciudad Real, perquè el nostre client el pugui muntar a la seva tanca de jardí per poder crear mes intimitat al seu xalet.
El nostre bruc natural, ha estat fabricat especialment per aquest client per això d'aquesta manera el bruc manté tota la seva essència i ocultació que es requereix.
Tal i com es pot veure a les fotografies, el bruc és de 4 cm de gruix i manté zones verdes de la seva recent fabricació.
Aquest tipus de bruc és ideal per col.Locar-lo a les malles metàl·liques, panells metàl·lics, sostres de garatges, carpes, cabanes de fusta.

 


 


 

Rotlles de bruc natural per a una empresa de tancaments de Barcelona per la seva col·locació a unes tanques d'unes cases adosades d'una urbanització que han decidit apostar per el nostre bruc natural 4 cm de gruix.
És la quarta vegada que aquesta empresa adquireix el nostre bruc per la seva qualitat i durabilitat a part que d'aquesta manera es diferencia de la competència al muntar sempre els nostres productes, tant el bruc natural com el Seto Artificial Girona.

 

 


 

Operaris de seto artificial Girona carregant la furgoneta amb 60 rotlles de 2 metres de bardissa artificial exclusiva per el seu muntatge en uns xalets adossats de nova construcció d'una urbanització situada en un camp de golf on és celebren Tornejos PGA.
El nostre client ha escollit la nostre Tanca artificial perquè fa 2 anys ens va comprar forces rotlles per la seva finca i vist el resultat al cap de 2 anys, vol aportar un toc de qualitat i distinció a les Tanques d'aquest meravellosos xalets i que disposin d'una bona ocultació a la seva tanca de la piscina privada i d'altra banda que puguin gaudir de la seva intimitat en família en els dies de més afluència de públic que atrauen els torneigs de golf.
Així mateix volem agrair al sr. Ignasi seva confiança dipositada en nosaltres i en la nostre bardissa artificial per tanques de jardí...

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona, per un client de Madrid.
Aquest cop s'han enviat 80 rotlles de 2 metres d'alçada per la seva posterior col·locació a una tanca de jardí d'un hotel rural de les afores de la ciutat.
El nostre client ha escollit la nostre tanca artificial per la seva qualitat , les seves tonalitats de color verd intens , la duresa de les seves varetes galvanitzades que aporten una forta estructura i per els seus 6 anys de Garantia, aquestes virtuts fan que el nostre seto artificial , sigui sens dubte la millor opció en Qualitat.
Seto artificial Girona, és la millor opció per la seva tanca del jardí, pot col·locar-se en tanques de jardí, tanques de piscina, tanques perimetrals, tanques metàl·liques ....

 

 


 

 Aquesta setmana s'ha efectuat una obra en una tanca de 400ml a una sucursal d'una empresa multinacional dedicada al lloguer de transports refrigerats.  Aquesta obra consta en col.Locar un tornapuntes de reforç de 2 m alçada a cada poste cremallera de la tanca existent amb una inclinació de 45 graus subjectat al terra.

 

 

S'han obert uns forats amb corona de ferro perforadora per introduir els tornapuntes amb ciment per un extrem i per l'altre extrem s'han col.Locat unes platines amb cargols auto-roscants als postes que subjecten la tanca perimetral .
Aquesta obra és ideal per tanques de jardí de considerable alçada i per zones on el vent bufa molt fort.
Aquest sistema és el més econòmic i ajuda a que no es dobleguin les tanques del jardí.

 

 


 

Enviament d'una porta metàl·lica verda eco-panell de 2m, malla simple torsió verda de 2m i postes cremallera verds de 2.10 m per una finca particular d'una prestigiosa urbanització.
El client necessita fer una tanca a la seva piscina i privatitzar-la amb la col·locació de Seto Artificial Girona.

El poste cremallera és el mes utilitzat en tanques de jardí, per el seu preu i la seva facilitat de muntatge .

 

 


 

Aquest divendres s'han enviat 3 palets mes de bruc natural de 2 metres d'altura per a un client habitual de Huelva per posar-l'ho a la seva finca La Retuerca situada a la localitat d'Almonte.

Aquest bruc s'utilitza per protegir de la tanca perimetral d'una finca amb cavalls de doma.

 

 


 

   Muntatge d'una tanca de bardissa artificial Girona a Barcelona.   

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>> 

 

 


 

   Muntatge d'una tanca en un xalet d'una urbanització privada.  

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Finalització d'una obra entre l'empresa www.valladejardín.com en col·laboració amb l'empresa www.valladebrezo.com en un xalet d'alt standing situat en una de les millors zones de la Costa Brava.
S'ha efectuat la col·locació d'una tanca perimetral d'1 metre d'altura al llarg dels més de 140 ml de mur que delimita la totalitat de la parcel·la del xalet, una segona tanca d'uns 90 ml de 0,40 m d'alt. que delimita amb la zona de costa i una tercera tanca de 1.2 m alt sobre un mur de 0,80 m alt que delimita la zona del porxo i la barbacoa amb la zona enjardinada de la piscina.
Tota l'obra s'ha dut a terme en tot moment respectant les exigents normatives de costa i indicacions del constructor.
El client ha triat panells plegats i pals quadrats en color oxirón per aportar elegància i distinció al conjunt arquitectònic de l'obra.
També s'ha utilitzat bruc natural de 4 cm de gruix en els panells plegats de la tanca per aconseguir un acord entre els materials més sofisticats de l'obra amb els rústics d'abans.
Agrair enormement el tracte en tot moment del sr. Oscar i el sr. Lluís.

 

 


 

Com la nostra empresa www.valladejardín.com  fa un forat amb la corona de vidia en un mur de formigó per poder col·locar els pals i posteriorment muntar-hi la malla metàl·lica o els panells plegats.

 

 


 

Seto Artificial Girona fa entrega de tots els pals, dos altures de malles galvanitzades, materials diversos, .. I els 2 palets de bardissa artificial exclusive de 2 metres d'altura i un altre palet de 1.5 metres d'altura per a una comunitat de veïns d'una urbanització de Madrid.
Després de la seva esperada aprovació per part de l'ajuntament, es realitzarà un muntatge a l'exterior perimetral de les finques adjuntes, per protegir l'entorn dels jardins, piscines i el parc de jocs dels nens.
També per suposat disposaran de la garantía exclusiva de 6 anys, únicament validada per la nostra empresa amb el segell de qualitat.
Agraïm al sr. Miguel, gestor de la comunitat, en el seu agradable tracte i en la seva predisposició en cada moment i també agrair als propietaris dels habitatges per triar la nostre bardissa artificial.
Han colaborat : www.setoartificialgirona.com   www.valladejardin.com

 

 


 

TANCA DE JARDÍ, aquesta setmana conjuntament amb SETO ARTIFICIAL GIRONA, ha efectuat una obra en una casa amb una parcel·la de 800m2 d'una urbanització dels voltants de Calella de la costa.
L'obra consta en demolició i en la nova construcció d'un mur de 40 cm d'altura en tot el perímetre de la finca amb els seus corresponents pals metàl·lics i tela metàl·lica galvanitzada de simple torsió.
El mur perimetral s'ha construït amb bloc de 20 cm emplenat amb formigó i varetes de ferro per poder subjectar bé als pals per poder aguantar el pes del bruc natural de 4 cm de gruix.
A continuació mostrem unes fotos de l'obra perquè els nostres clients puguin valorar els nostres treballs.
 

 


 

Muntatge d'un portal d'un full abatible de 4,30 metres de longitud per a l'accés d'una nau industrial.
Per temes de precaució i seguretat, hem subjectat aquest portal amb una platina de considerable gruix de la paret de la nau i ancorat a profunditat del sòl amb formigó per poder donar una bona subjecció a l'eix dret i garantir que no decaigui amb el pas dels anys .
El portal ha estat fabricat a mida per les seves grans dimensions.
En breu també muntarem els pals i els panells corresponents al tancament del perímetre de la nau.

 

 

 


 

La setmana passada, la nostra empresa Tanca de Jardí, ha finalitzat l'obra i col·locació de malla metàl · lica de 2 metres d'altura i una altra de 0,60 metres d'altura amb els seus respectius pals de cremallera per al tancament del perímetre d'una parcel·la de una reconeguda multinacional dedicada al lloguer de furgonetes i camions per a mercaderies refrigerades.
La nostra empresa ja ha realitzat diverses obres i tal com ens han comentat els clients, hi ha previsió d'ampliar els acords comercials amb nosaltres.

 

 


 

Material lliurat a una finca d'una urbanització de Vallirana (Barcelona) per a procedir a muntar-ho en el perímetre de la finca i posar-hi el bruc natural per aconseguir una ocultació total de la zona de la piscina.
Aquesta setmana la nostra empresa ha començat una obra d'1 setmana de duració de la col·locació en una parcela semi plana d'uns pals quadrats amb els seus panells metàl·lics de 1.8ml que posteriorment muntarem el nostre bruc natural de 4 cm de gruix.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes amb material metàl·lic per tanques i bardissa artificial per poder muntar-la a la parcel·la privada d'un xalet d'una urbanització de Saragossa.
Els nostres muntadors s'han desplaçat a Saragossa per muntar una tanca de jardí, composta per panells metàl·lics plegats verds, pals quadrats verds i bardissa artificial Girona.
D'aquesta manera el nostre client no ha hagut de preocupar-se de res, nosaltres l'hem assessorat i gestionat l'obra completa per a la seva total tranquil·litat.
Agraïm al nostre client, la confiança que per segona vegada ha dipositat a la nostra empresa.

 

  Contacte  Teléfonos de contacto CastellanoCatalà

Pedidos de vallas de jardín

SETO ARTIFICIAL GIRONA

FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL Seto Artificial Girona

COMPRE DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Envíos a toda España.

 

BRUC NATURAL GIRONA

Bruc Natural Girona per a tanques de jardí

 BRUC NATURAL GIRONA PER A TANQUES DE JARDI

 

VALLAS DE BREZO PARA JARDÍN

Venta de brezo natural para vallas

VENTA DE BREZO NATURAL PARA VALLAS

 

VIDEOS VALLA DE JARDIN

Videos Valla de Jardín

Seto Artificial Girona  EN

Seto Artificial Girona en FacebookSeto Artificial Girona en TwitterSeto Artificial Girona en InstagramCanal de Youtube Seto Artificial Girona

 

SETO GARDEN S.L.  - Tanca de Jardí- Valla de Jardín - Seto Artificial Girona

SETO GARDEN S.L - C/Estartit 10 - 17257 - Torroella de Montgri - Girona - España - Tel 972 76 22 21 - info@valladejardin.com